„E timpul ca antrenorul să taie în carne vie!”

27 Apr. 2009, 18:42 Seria 2

Patroana grupării din Aradul Nou s-a dovedit a fi o gazdă extrem de amabilă cu fanii Unirii prezenți la joc și a decis că “orice persoană care vine de la Alba Iulia are acces gratuit".
Deși derularea ulterioară a evenimentelor nu a fost deloc favorabilă pentru gruparea sa, Geta Onu a rămas pe banca tehnică pe durata întregii pauze, ba mai mult nu s-a implicat nici o secundă în seria evenimentelor petrecute de-a lungul celor 90 de minute.
 

 

"Mi-au sugerat și mie diverși oameni care au văzut meciul că unii jucători s-au cam chinuit să greșească. Și, culmea, erau tot acei jucători care au fost modești și la meciul cu UTA. Totuși, cunoscându-i, nu-mi vine să cred că au fost mânjiți. Pur și simplu, cred că ei și-au ieșit din formă și nu mai trag după ei jucătorii care de abia fac față nivelului. Vârfurile echipei nu-i mai duc în spate pe restul, dimpotrivă. De aici au apărut și aceste trei înfrângeri la rând, dar este timpul ca antrenorul să taie în carne vie”, a declarat Onu pentru site-ul Sportarad.ro.
 

 

Deși supărată pentru insucces, președinta celor de la ACU a avut puterea ca la final să-l felicite pe Falub pentru victoria Unirii, gest foarte frumos de altfel.
 

 

Articol scris de Dan Udrea
 

27 Apr. 2009, 18:42 Seria 2
Pe aceeași temă