După Marțian, și administratorul special ocolește Aradul

Marius ANGHEL 05 Dec. 2013, 16:52 Seria 2
După Marțian, și administratorul special ocolește Aradul

La UTA nu se va mai juca fotbal până la anul, dar meciurile se mută în birouri și pe la Judecătorie, unde pe 12 decembrie se vor analiza contestațiile Finanțelor, lui Dorin Stana și Adrian Marțian la creanțele prinse inițial în tabel de administratorul judiciar.

În lipsa unui finanțator principal, clubul este condus chiar de administratorul judiciar, „Dinu, Urse și Asocații” și administratorul special, Dorin Micșa. Acesta din urmă a călcat grav pe bec înaintea meciului cu CSM Râmnicu Vâlcea, când a executat un ordin al lui A.M., care nu are decât calitatea de creditor minoritar, fără putere de decizie la gruparea „textilistă”.

Până la urmă, acest lucru nu e neapărat o mare surpriză, din moment ce fostul „oficial” al lui Poli Timișoara a fost „uns” în funcție de pseudo-patronul din Dej. Numai că, trimițând bani la Federație pentru ca demiterea unilaterală a lui Eugen Trică să intre în Comisia de Disciplină, în condițiile în care contul clubului era gol, Micșa a stârnit „valuri” în vestiar, dar și printre suporterii arădeni. Prin urmare, administratorul special a adoptat „politica” șefului său și ocolește Aradul de sâmbătă încoace.

Și, dacă de dejean, suflării fotbalistice arădene îi pasă ca de cireșele de la primăvară, când vine vorba despre Micșa lucrurile se schimbă puțin. Acesta are drept de semnătură, iar clubul ar avea nevoie să parafeze – de exemplu – despărțirea de fotbaliștii puși pe „lista neagră” de Eugen Trică. Este vorba despre Olteanu, Roman, Stan, Dumitru, Surugiu și Tecsi, care nu au confirmat în prima parte a sezonului și care ar trebui să-și caute și ei din timp alte angajamente. Însă, administratorul special probabil crede că va reveni la Arad pe un cal alb alături de „prietenul lui Mutu”, în ale cărui baliverne (numai) el mai crede.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 05 Dec. 2013, 16:52 Seria 2
Pe aceeași temă