Drobeta este revelația acestui debut de sezon

24 Aug. 2008, 17:55 Seria 2

După ce a furnizat surpriza la Cluj (2-1 cu „U“), Drobeta s-a distrat sâmbătă cu Internațional Curtea de Argeș (4-0) și a rămas singura din Seria a II-a cu maximum de puncte.

Ignorată de toată lumea, FC Drobeta a continuat parcursul remarcabil pe care îl are de la sosirea lui Mihăescu la echipă, călcând în picioare pe Internațional. Oaspeții au început meciul de la 0-1, fiindcă în secunda 38 juniorul gazdelor, Andrei Stroe, a prins un șut de zile mari din 19 metri, cu care a deschis scorul. Din acel moment, nu s-a mai pus decât problema scorului, deși piteștenii au avut pe teren jucători cu experiență, precum Alistar, Paleacu, Ilie Baicu sau Cristi Dicu.

Dubla atacantului Bârză și lobul mijlocașului Ionel Păun au dus scorul final la un neverosimil 4-0. „Știam că Drobeta are o echipă bună, dar nu ne așteptam să primim o astfel de replică. Venisem să câștigăm la Severin, dar gazdele au meritat pe deplin victoria. Scorul putea fi chiar mai mare“, a recunoscut tehnicianul argeșenilor.

Conducerea mi-a pus ca obiectiv promovarea, iar acest sezon va fi o provocare pentru mine. Deocamdată nu ne ia nimeni în seamă
Iulian Mihăescu antrenor Drobeta

24 Aug. 2008, 17:55 Seria 2
Pe aceeași temă