Dragalina ratează meciul cu UTA, dar îi avertizează: „Craiova trebuie să câștige pentru obiectiv și suporteri”

Marius ANGHEL 10 Oct. 2013, 15:22 Seria 2
Dragalina ratează meciul cu UTA, dar îi avertizează:**

În vară, pe lista de achiziții a „Bătrânei Doamne” s-a aflat și Dragoș Dragalina. Mijlocașul arădean plecase de la Mioveni și era în căutarea unei noi aventuri, iar revenirea acasă era un pas normal. Numai că lucrurile s-au tărăgănat excesiv de mult în Calea Aurel Vlaicu, iar fostul dinamovist a optat pentru CS U Craiova.

„În momentul în care a plecat nea” Costică (n.a. Gheorghe Constantin) de la UTA, mi-am dat seama că lucrurile nu sunt serioase la Arad. Dacă mi se propunea ceva concret, probabil, astăzi aș fi fost la UTA, însă incertitudinea de acolo m-a orientat definitiv spre Craiova. Nu aș fi dorit să pierd pregătirea de vară, căci un fotbalist și, implicit o echipă, nu poate demonstra nimic fără să poate alerga. Pe undeva, cred că asta este una dintre problemele UTA-ei, a rezultatelor mai puțin bune din acest debut de sezon”, a precizat Dragalina.

Milocașul nu va juca sâmbătă, contra „Bătrânei Doamne”, fiindcă a fost eliminat de pe teren în disputa cu Târgu Mureșul pentru o intrare mai dură asupra lui Bumba. „Regret că nu pot juca cu UTA, dar mai ales că nu am ocazia să-i demonstrez noului antrenor ce pot. Dar, cu mine sau fără mine, Craiova trebuie să câștige pentru a rămâne în obiectiv. Știe toată lumea că ne propunem promovarea, dar și să-i aducem pe craioveni la stadion. Iar acest lucru îl putem realiza doar prin rezultate. Cu Bistrița au fost în tribune 12 mii de oameni, cu UTA și după am dori să fie din ce în ce mai mult”, a adăugat tehnicul mijlocaș.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 10 Oct. 2013, 15:22 Seria 2
Pe aceeași temă