Două miliarde pentru urgențele „șoimilor”. Piroș: „Terminăm anul în grafic, sperăm ca și rezultatele să fie pe măsură”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 17 Nov. 2015, 14:14 Actualizat: 17 Nov. 2015, 15:25 Seria 2
Două miliarde pentru urgențele „șoimilor”.  Piroș: „Terminăm anul în grafic, sperăm ca și rezultatele să fie pe măsură”

Numele echipei Șoimii Pâncota a apărut în soluțiile date memoriilor mai multor foști fotbaliști din Podgorie, suma ce trebuie achitată învârtindu-se în jurul cifrei de 30 de mii de lei. Din aceștia, 18 mii ar trebui trimiși în conturile lui Petrică Huțanu, Andrei Lengyel, Remus Lung și Iulian Vladu chiar în această săptămână pentru a se evita amenzile ce s-ar ridica la 12 mii de lei. Restul banilor trebuie lui Casian Maghici până pe 3 decembrie.

Și tot în această săptămână, mai precis până vineri după-amiază, mai trebuie achitat la Federația Română de Fotbal și baremul de arbitraj de la meciul cu Unirea Tărlungeni în valoare de 7250 de lei. În caz contrar, „alb-negrii” nu vor fi programați în etapa a 15-a a seriei de Vest a ligii secunde, mai precis în deplasarea de la Baia Mare.

Pentru a acoperi toate aceste cheltuieli, conducerea clubului și oficialitățile locale au căutat o soluție rapidă și: „Consiliul Local Pâncota va aloca acum 2 miliarde de lei vechi din banii prevăzuți pentru partea a doua a sezonului, care – de altfel – a și început sâmbătă odată cu meciul cu Unirea Tărlungeni. Cu acești bani achităm ce avem de achitat, vom mai da și salarii la jucători și angajați, pe scurt terminăm în grafic din punct de vedere financiar anul 2015. Să sperăm că și rezultatele echipei vor fi pe măsura eforturilor noastre”, a mărturisit președintele Pâncotei, Pavel Piroș.

Șoimii Pâncota a strâns 19 puncte în prezenta ediție de campionat și ocupă locul 10 , la 9 puncte în spatele liderului Gaz Metan și 11 în fața Tărlungeniului, formație ce în momentul de față ar retrograda fără play-out alături de Metalul Reșița.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 17 Nov. 2015, 14:14 Actualizat: 17 Nov. 2015, 15:25 Seria 2
Pe aceeași temă