Buget dublu pentru partea a doua a sezonului pentru Campionii FC Argeș! Suma aprobată de Consiliul Local Pitești pentru echipa lui Ionuț Badea: „Ne dorim foarte mult să ajungem în Liga 1”

Marius ANGHEL 16 Dec. 2019, 11:27 Campionat
Buget dublu pentru partea a doua a sezonului pentru Campionii FC Argeș!** Suma aprobată de Consiliul Local Pitești pentru echipa lui Ionuț Badea:

Consiliul Local Pitești a adoptat, în urmă cu câteva zile, cu unanimitate de voturi, bugetul echipei Campionii FC Argeș pentru partea a doua a campionatului Ligii 2. A patra clasată din acest moment al eșalonului secund a primit din partea autorităților locale suma de 4,2 milioane lei (aproximativ 900.000 euro) în încercarea de a forța promovarea în Liga 1. În vara trecută, trupa piteșteană primise 2 milioane de lei pentru prima parte a sezonului, din care au trecut până acum 21 de etape.

Cristian Gentea, președintele Consiliului de Administrație al clubului FC Argeș, spune că echipa are acum toate condițiile pentru a face performanță.

„În momentul de față, prin hotărârea de Consiliul Local, putem spune că echipa și stafful tehnic au asigurate toate condițiile pentru a face performanță. Banii aprobați ajung până la sfârșitul campionatului. Jucătorii și antrenorii sunt cu salariile și primele la zi. Avem bani să întărim și echipa pe posturile deficitare. Ne dorim foarte mult să ajungem în Liga 1 la sfârșitul acestui sezon competițional. Suntem alături de echipă și am făcut eforturi mari să creăm cele mai bune condiții pentru a face performanță. În această iarnă, echipa va merge în cantonament în Antalya, unde va beneficia de condiții foarte bune de pregătire. Până la reunirea lotului, antrenorul Ionuț Badea și stafful său trebuie să aducă jucătorii de care are nevoie pe posturile pe care le consideră deficitare”, a spus Gentea.

După 21 de etape desfășurate din acest sezon, incluzând două din retur, Campionii FC Argeș ocupă locul 4 în clasament, cu 33 de puncte. UTA și CS Mioveni, primele două clasate pe locurile direct promovabile, au opt, respectiv patru puncte în plus, iar Rapid, echipa de pe poziția a 3-a, care duce la barajul pentru promovare, are două puncte mai mult decât trupa piteșteană.

Campionatul Ligii 2 se va relua la sfârșitul lunii februarie 2020.

Marius ANGHEL 16 Dec. 2019, 11:27 Campionat
Pe aceeași temă