Dorinel Munteanu a terminat meciul cu lacrimi în ochi

25 Oct. 2008, 21:25 Seria 2

Ultimele 20 de minute din partida de la Lupeni au trădat starea de spirit în care se află tehnicianul clujenilor. Atitudinea celor două galerii și ironiile publicului de la tribuna I (foto) l-au scos din sărite pe Dorinel Munteanu.

Dacă fanii „șepcilor roșii“ au afișat un banner dedicat antrenorului, pe care scria „Trădător?”, cei din Lupeni au fost mult mai agresivi. „Aroganța ta, slugă la Steaua!!!” și „Dorinel la Steaua? Ce glumă!” au fost mesajele care l-au vânat pe Munti tot meciul de la tribuna a II-a.

La ieșirea de pe teren, veteranul oaspeților a fost chemat la galerie, care, după ce i-a aplaudat salutul, a înjurat Steaua, în semn de protest față de următoarea destinație a „Neamțului”. Dorinel n-a avut liniște nici pe banca de rezerve. S-a luat la ceartă cu publicul, a dat cu sticla de apă de pământ și a strâns din dinți la ironiile aruncate din tribună: „Bagă-l pe Dayro în teren“, „Nu te prinde Crăciunul la Steaua“, „O să-și bată ciobanul joc de tine“.

La final, abordat de membrii galeriei clujene, Munteanu a răspuns cu voce tremurândă, abia stăpânindu-și lacrimile: „Am văzut mesajul de pe gard și vă mulțumesc. Nu v-am spus niciodată că o să plec. De ce mă acuzați?“, a murmurat tehnicianul.

A mers apoi încet, spre autocar, împărțind autografe zecilor de copii care l-au înconjurat. A părăsit Lupeniul victorios, însă îngândurat. Peste 10 zile va fi pe „Stade Gerland“, la Lyon. Practic va fi în altă lume, una mai civilizată.

25 Oct. 2008, 21:25 Seria 2
Pe aceeași temă