„Domnul Frâncu mi-a promis un sprijin și mai consistent”

18 Jun. 2012, 15:02 Seria 2

Conducerea, stafful și jucătorii de la CSM Râmnicu Vâlcea așteaptă decizia noului edil al orașului, Emilian Frâncu, care va anunța după investirea în funcție dacă și la ce nivel va continua finanțarea clubului. Patronul din Zăvoi, Cătălin Rufă, acționarul majoritar al clubului are speranțe că autoritățile locale vor continua să se implice la echipă.

„Am discutat cu domnul Emilian Frâncu, dânsul m-a asigurat că își dorește să ne ajute chiar mai mult decât a făcut-o Primăria până acum. Eu nu pot ține echipa de unul singur. Ar fi și păcat ca proiectul pe care eu și Primăria l-am început la Vâlcea să nu continue acum, după doi ani de muncă, când începe să dea roade. Avem o echipă tânără, cu jucători tentanți de perspectivă, dacă aducem încă 4-5 jucători buni, cred că în sezonul viitor putem fi între primele cinci echipe”, a declarat Cătălin Rufă.

Finanțatorul echipei din Zăvoi spune că nu este tentat de ofertele pe catre le primește pentru unii alb-albaștri. „Discutăm cu mai mulți jucători buni, care să îi aducem pe posturile deficitare, însă așteptăm însă să vedem pe ce ne putem baza, să știm ce buget vom avea. Am primit oferte pentru mai mulți jucători, dar nu îi vindem. Alin Artimon rămâne antrenor dacă va vedea că sunt condiții pentru performanță, iar Jean Turmacu va fi în continuare președintele clubului” a mai afirmat Rufă.

Până acum, șeful clubului a renunțat la Makhtar, Gigel Ene și Pribac, jucători cu care discută pentru rezilierea contractelor, dar și la Chiriță și Roșca, fotbaliști care nu s-au mai prezentat în retur la echipă.

Articol scris de Adi Georgescu

18 Jun. 2012, 15:02 Seria 2
Pe aceeași temă