„Doctorul” pleacă din nou: „Sper ca Rufă să găsească un antrenor care să accepte ce vrea el”

Marius ANGHEL 21 Feb. 2013, 17:30 Seria 2

După disensiunile din ultima vreme cu patronul Rufă, antrenorul Laurențiu Tudor și-a anunțat azi demisia de la CSM Râmnicu Vâlcea, în ultima zi de cantonament la Snagov. Împreună cu Tudor, au părăsit echipa și secundul Bucuroaia și preparatorul fizic Ivan. Șocați de veste, vâlcenii au pierdut azi amicalul cu echipa de Liga a III-a Metaloglobus București, scor 2-4.

Este pentru a doua oară când prietenia dintre Tudor și Rufă se strică atunci când cei doi trebuie să colaboreze la CSM. „Nu pot lucra așa, nu vreau să dezvolt prea multe. Îmi pare foarte rău, pentru că se făcuse o echipă interesantă. Sper ca Rufă să găsească o soluție bună pentru banca tehnică, un antrenor care să accepte ce vrea el. Sper să fie bine pentru echipă, acești jucători merită mai mult. Echipa este importantă și pentru oraș, chiar dacă în ultimii ani nu au fost performanțe” a spus Tudor.

Tehnicianul și-a făcut degeaba iluzii la revenirea la Vâlcea că împăcarea cu Rufă îl va determina pe patron să își schimbe vechile obiceiuri, de a se implica în toate deciziile tactice. În ciuda dificultăților financiare, cu jucători neplătiți și fără prime, Tudor a redresat echipa în finalul turului, când CSM a avut o serie de rezultate pozitive, culminând cu victoriile din deplasare cu Corona și Damila.

Pentru puținii fani rămași alături de echipă, a devenit o certitudine că, sub conducerea lui Rufă, un patron care nu investește mai nimic și așteaptă doar câștiguri financiare, CSM se va zbate mereu în mocirlă și în nesiguranță. Pe banca tehnică a existat mereu instabilitate, toți antrenorii acuzând că nu pot lucra cu un patron care nu are niciun pic habar de fotbal, dar vrea să ia toate deciziile.

Din păcate, primarul Râmnicului, Emilian Frâncu nu se implică cu nimic și nu ia nicio măsură împotriva lui Rufă, deși situația de la club este una critică.  

Articol scris de Adi Georgescu

Marius ANGHEL 21 Feb. 2013, 17:30 Seria 2
Pe aceeași temă