Dochița și Balint, la Unirea Tărlungeni! „Am decis să luăm taurul de coarne și să riscăm”. Nu e exclus ca echipa să-și schimbe denumirea

Marius ANGHEL 05 Jul. 2016, 13:01 Seria 2

Planuri mari la Unirea Tărlungeni. În acestă dimineață, Iosif Kiss, președintele clubului din Tărlungeni, și Vasile Dochița (foto mic), fostul președinte al echipei FC Brașov, au bătut palma pentru un parteneriat la Unirea. Planurile celor doi sunt clare: un proiect serios, înscrierea în noul sezon al Ligii a 2-a și formarea unei echipe în mare majoritate cu fotbaliști brașoveni. Din acest nou proiect va face parte și Laszlo Balint, care va fi numit antrenor principal.

„Am decis să luăm taurul de coarne cu Vasile Dochița și să riscăm. Cuvântul e mai presus de orice act semnat cu Dochița, un om serios cu care am colaborat foarte bine. Am depus cererea de înscriere la FRF pentru a participa în Liga a 2-a și acum vom începe să aducem jucători. Vrem să construim o echipă cu mulți jucători brașoveni, iar antrenor va fi Laszlo Balint. În cazul în care autoritățile locale din Brașov se vor trezi și vor dori să se implice în fotbal, noi suntem dispuși să discutăm și să schimbăm numele echipei”, a spus Iosif Kiss, citat de Monitorul Expres.

La rândul său, Dochița a confirmat implicarea în noul proiect de la Tărlungeni. „Voi merge la Tărlungeni alături de Kiss. Nu puteam sta impasibil să văd cum fotbalul brașovean rămâne fără nicio echipă în Liga a 2-a”, a spus Dochița.

Unirea Tărlungeni retrogradase din Liga 2 la finalul sezonului recent încheiat, însă ar putea fi primită tot în acest eșalon datorită faptului că multe echipe care ar trebuit să participe în acest campionat nu au posibilități financiare sau se desființează.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 05 Jul. 2016, 13:01 Seria 2
Pe aceeași temă