Dobrescu speră să-și relanseze cariera la FC Olt: „Simt că pot să revin acolo unde am fost odată”

Marius ANGHEL 08 Jan. 2014, 13:56 Seria 2
Dobrescu speră să-și relanseze cariera la FC Olt:**

Jucătorul nou-sosit în lotul celor de la FC Olt Slatina, Victor Dobrescu are o poveste de viață interesantă. La 16 ani a promovat în Divizia A cu Liberty Salonta, iar la 18 se transfera la AC Torino. Presa din Italia relata, în acea vreme, că românul este monitorizat de cluburile AC Milan, Juventus Torino și Bayern Munchen, însă, o tumoră la șold a pus capăt unei cariere promițătoare.

Atacantul de 24 de ani, aflat în pregătire cu FC Olt Slatina, era în urmă cu câțiva ani unul dintre cei mai talentați tineri fotbaliști. Victor Dobrescu are 15 selecții la reprezentativa României U19, pentru care a marcat 4 goluri, în perioada în care i-a avut colegi pe Torje, Ochiroșii sau Gângioveanu.

Problemele de sănătate l-au privat de o carieră strălucitoare, chiar în momentul în care reușea un transfer important, la AC Torino. „La 16 ani am promovat cu Liberty Salonta în Divizia A, la 17 ani am revenit în Liga a III-a, după ce am făcut schimb de locuri cu UTA, iar la 18 ani am ajuns în Seria A, la AC Torino. Era un nivel foarte ridicat, din păcate soarta a făcut să să am probleme grave de sănătate, o tumoră la șold, iar la 19 ani aproape m-am lăsat de fotbal. Am încercat să revin, în România nu este deloc ușor, dar de o jumătate de an simt că sunt pe drumul cel bun. Sunt bine din punct de vedere al sănătății, simt că pot să revin acolo unde am fost odată, tocmai de-asta am ales Slatina, dacă se va concretiza m-aș bucura foarte mult”, a declarat atacantul Victor Dobrescu.

„În proporție de 80% ne-am înțeles”

Atacantul de 24 de ani a declarat că în proprție de 80% s-a înțeles cu oficialii grupării FC Olt Slatina, însă, contractul va fi parafat în zilele următoare. „În proporție de 80% ne-am înțeles, săptămâna aceasta se va definitiva înțelegerea noastră. Într-adevăr, au mai fost oferte, dar a contat faptul că este Liga a II-a, am pretenții mai mari de la mine, am mai fost în Liga a II-a și vreau să revin. Prima zi a fost bine, vom avea câte un antrenament până la vizita medicală, mă simt bine la Slatina, încep să-mi reamintesc cum este să joci la Liga a II-a. După vizita medicală probabil se va decide situația mea”, a declarat jucătorul nou-venit, Victor Dobrescu.

În tur, Victor Dobrescu a evoluat la FC Zalău, echipă de care s-a despărțit pentru că nu a fost de acord cu diminuarea salarială.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 08 Jan. 2014, 13:56 Seria 2
Pe aceeași temă