Dispută UTA – Târgoviște

25 Mar. 2009, 12:09 Seria 2
Dispută UTA - Târgoviște

Federația Română de Fotbal a reprogramat pentru luni, 30 martie, meciul dintre FCM UTA Arad și FCM Târgoviște, din cadrul etapei a 22-a a Ligii II la fotbal. Inițial, partida trebuia să se desfășoare sâmbătă, dar a fost amânată cu două zile din cauza meciului dintre reprezentativele de tineret ale României și Andorrei, care va avea loc în 28 martie, de la ora 18, la Arad, pe stadionul „Francisc Neuman”.

 

FRF a decis ca jocul UTA – Târgoviște să încheie etapa a 22-a în ziua de luni, de la ora 19. Inițial, jocul fusese programat de la ora 15, însă arădenii au solicitat mutarea lui spre seară, pentru a dat posibilitatea cât mai multor arădeni să vină la stadion. Ora 15 pentru o zi de luni era total nepotrivită, având în vedere că mulți dintre suporterii Bătrânei Doamne se află atunci la locurile de muncă. Ora 19 însă nu convine clubului din Târgoviște, ai cărui reprezentanți au informat Federația Română de Fotbal că nu sunt de acord ca partida să se deruleze în nocturnă.

 

Clubul arădean a fost de acord în momentul în care a solicitat programarea partidei de la ora 19 să ofere, conform regulamentului, cazare și masă oaspeților, însă târgoviștenii nu acceptă sub nici o formă. Rămâne ca FRF să se pronunțe în acest caz, deoarece ora jocului de luni dintre UTA și Târgoviște fiind incertă.
 

 

articol scris de Sebastian ȘICLOVAN
 

25 Mar. 2009, 12:09 Seria 2
Pe aceeași temă