Discuții cu Roșca și Chiriță

24 Apr. 2012, 00:48 Seria 2
Discuții** cu Roșca și Chiriță

Revenit la CSM Râmnicu Vâlcea, antrenorul Alin Artimon a discutat cu doi dintre jucătorii care, deși aflați sub contract cu clubul, nu se mai antrenează de ceva timp cu echipa, încercând să îi readucă în Zăvoi.

Roșca și Chiriță sunt în conflict cu conducerea clubului și au părăsit de ceva timp CSM-ul.

Discuția cu mijlocașul George Roșca, căruia la vară îi expiră contractul, nu a ajuns la niciun rezultat. „Am discutat cu Roșca, dar atitudinea lui a rămas neschimbată, iar clubul ar face o greșeală dacă ar încerca să respecte doleanțele lui Roșca. Nu e un secret, el vrea jumătate din suma de contract la semnătură, ce control ar avea clubul asupra unui jucător în momentul în care jumătate de bani ar fi câștigați din prima zi? Gândiți-vă că este un contract pe câțiva ani…Și este vorba de un jucător tânăr, în care clubul a investit timp de cinci ani. Eu l-am dormit pe Roșca, altfel nu aș fi discutat cu el” a spus Artimon.

În schimb, tehnicianul speră să îl readucă în lot pe portarul Radu Chiriță. „Aici situația este diametral opusă, acest băiat a avut o reacție de bun simț, a solicitat lucruri normale din punctul meu de vedere. Nu a cerut nimic mai mult decât se înțelesese cu clubul de la început și între timp, nemaivenind la antrenament, nu i s-au achitat. Sper să se regleze repede și să revină la echipă” a mai afirmat Artimon.

În acest moment, CSM are în lot un singur portar senior, pe Robert Tufiși.

Articol scris de Adi Georgescu

24 Apr. 2012, 00:48 Seria 2
Pe aceeași temă