Discuții avansate pentru cedarea palmaresului lui Poli! Iancu: „Vreau să văd iar Dan Păltinișanu plin”

Marius ANGHEL 19 Oct. 2012, 15:58 Seria 2
Discuții avansate pentru cedarea palmaresului lui Poli!** Iancu:

Marian Iancu s-a luptat șase ani de zile pentru a recupera palmaresul lui Poli de la Claudio Zambon, dar este în negocieri pentru a-l ceda către ACS Poli Timișoara.

De peste un an fostul patron de pe Bega a renunțat să mai finanțeze echipa de fotbal, astfel că Timișoara a fost nevoită să apeleze la variante de compromis. Astfel au apărut ACS Poli Timișoara, care joacă în Liga a II-a și formația suporterilor, ASU Poli Timișoara, care evoluează în liga a 5-a.

În acest moment, ACS Poli Timișoara, formație pe care fanii nu o recunosc, considerând că este un „hibrid”, este foarte aproape să fie beneficiara culorilor și palmaresului lui Poli.

„Suntem în discuții să le dăm posibilitatea să beneficieze de palmares, cel pentru care noi am luptat șase ani de zile, pentru a umple din nou stadionul Dan Păltinișanu”, a dezvălui Iancu pentru Dolce Sport.

Fostul patron al lui Poli a explicat de ce exclude varianta ca palmaresul să ajungă în posesia echipei adoptate de fani: „Este o echipă înființată acum câțiva ani de zile, care nu va primi niciodată din partea noastra dreptul să se atașeze istoriei și palmaresului. După primul Comitet Executiv vor fi obligați să-și schimbe numele, pentru că în Timișoara acest simbol trebuie să fie respectat și să nu mai existe pe toate gardurile și pe toate drumurile, iar cei care își doresc să se numească Poli Timișoara să abuzeze”.

Marius ANGHEL 19 Oct. 2012, 15:58 Seria 2
Pe aceeași temă