Dicu: „Sper să ne revenim și anul viitor să nu mai pierdem meciurile pe final”

Marius ANGHEL 13 Dec. 2013, 17:15 Seria 2
Dicu:**

Integralist în primele 14 etape ale sezonului, severineanul Andrei Dicu crede că, printr-o pregătire de iarnă corespunzătoare, Minerul Motru poate obține mult mai multe puncte în 2014.

„Personal, sunt mulțumit că nu am avut probleme medicale și că am putut juca toate minutele. Eu de felul meu nu mă accidentez. Referitor la parcursul echipei, toți suntem supărați. De multe ori s-a întâmplat ca din jumătate de ocazie să luăm gol și să pierdem. Alteori nu am fost concentrați în ultimele minute ale partidei și  majoritatea înfrângerilor au fost la limită, după goluri primite pe final. Orice greșeală, oricât de mică a fost, s-a cunoscut. Sper ca în meciurile care au mai rămas de disputat din retur și în cele din play-out să ne revenim. Cu o pregătire bună de iarnă, prin multă muncă și cu mai multă atenție, putem avea rezultate mult mai bune. Probabil a contat și faptul că în vară nu am efectuat un cantonament montan”, a declarat căpitanul Dicu.

Fundașul de 26 de ani speră să evolueze și sezonul viitor în eșalonul secund, chiar dacă nu va reuși să evite retrogradarea cu Minerul Motru, echipă cu care se află sub contract până vara viitoare.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Marius ANGHEL 13 Dec. 2013, 17:15 Seria 2
Pe aceeași temă