Demeter „amenință” granzii

10 Sep. 2008, 11:41 Seria 2
Demeter „amenință

Nelu Demeter, președintele secției de fotbal de la echipa de liga a doua, Minerul Lupeni, are planuri mari pentru gruparea pe care o conduce. Oficialul din Lupeni spune că vrea că Minerul să ajungă cât mai sus în fazele Cupei României, pentru că vrea să aducă în oraș formații din prima ligă.

„Obiectivul nostru este să aducem la Lupeni o echipă din prima ligă, Steaua, Dinamo, nu contează. Vreau să le arătăm cum se mănâncă la  Lupeni fotbalul pe pâine. Avem o echipă care se poate bate cu oricine de la egal la egal și care poate bate pe oricine”, spune Nelu Demeter.

Minerul s-a calificat în fazele superioare ale acestei competiții, după ce a eliminat pe Mureșul Deva. „Le-am dat o palmă morală multora care nu au crezut în noi prin rezultatele obținute. Sunt mândru de echipa pe care o avem aici la Lupeni. Mă bucur că jucătorii au implantat în minte faptul că numai când pui suflet vin și rezultatele.”

Un stelist adevărat

Nelu Demeter este bine cunoscut în oraș ca fiind unul dintre cei mai înflăcărați suporteri ai echipei Steaua. Înainte de a  fi investit în funcția de președinte la Steaua acesta era nelipsit de la meciurile echipei din Ghencea.

Astfel Demeter are o Dacie vopsită în culorile Stelei roș – albastru inscripționată cu emblema clubului din Ghencea și cu semnăturile tuturor jucătorilor pregătiți de Marius Lăcătuș. Cu toate că la un moment dat președintele lupenean a dat jos emblema Stelei acesta a revenit din nou asupra deciziei.

"A fost un moment când  am dat jos emblema, am șters semnăturile, a fost  un mic protest la adresa echipei pe care am, însoțit-o în toate deplasările. Acum nu mai sunt supărat,  merg la meciurile doar când am timp pentru că am foarte mult de lucru la Lupeni și vreau să-i asigur pe suporterii noștri că nu-i vom dezamăgi niciodată”, a declarat  Demeter.

 

Articol de Loredana Juglea

10 Sep. 2008, 11:41 Seria 2
Pe aceeași temă