Debut la o nou-promovată!

14 Aug. 2009, 16:03 Seria 2
Debut la o nou-promovată!

 

Dacia Mioveni va debuta sâmbătă în noul sezon de Liga a doua pe terenul nou-promovatei Fortuna Covaci. Adversarii argeșenilor sunt un club înființat de doi ani și au în componență și câțiva jucători care au mai evoluat în Liga I, la Timișoara. De partea cealaltă, galben-verzii abordează meciul cu un lot cu mai multe modificări față de cel de anul trecut.

 

Posturile pe care au survenit înlocuiri sunt cele de fundaș sânga unde s-a reîntors Ilie Baicu, la mijlocul terenului unde Năuiu și Săndulescu sunt responsabili la creație, dar și la închidere, pe dreapta unde se va juca cu un junior, dar și în față unde ambii atacanți sunt noi veniți, Ayza și Yartey.

 

Antrenorul Daciei, Iordan Eftimie este conștient de importanța jocului pe care echipa sa îl va disputa la Fortuna Covaci. „Ne așteaptă un joc destul de dificil, dar la valoarea lotului pe care îl avem nu se pune problema să nu câștigăm. Personal sunt mulțumit de perioada de pregătire, și acum nu avem decât varianta victoriei!” declară Iordan Eftimie.

 

Directorul executiv al clubului, Răzvan Tunaru este la fel de încrezător în echipa sa înainte de deplasarea de la Covaci și aștepată un debut bun în noul sezon. „Noi suntem încrezători și sperăm ca și jucătorii să fie, la fel, încrezători… Majoritatea jucătorilor sunt cu experiență în Liga a II-a și chiar în prima. Nu ar trebui să ne facem probleme. Jocul trebuie tratat foarte atent și să nu ne privim adversarii de sus că sunt de-abia promovați. Trebuie să tratăm meciul ca și cum am juca cu Steaua sau cu orice altă echipă de Liga I”, a declarat Răzvan Tunaru.

 

Primarul Mioveniului speră și el care echipa să se întoarcă cu capul sus din această deplasare din prima etapă. „Aștept un joc frumos în această primă etapă și să nu ne facem de râs. Îmi doresc să câștigăm toate meciurile de acasă și să nu retrogradăm în acest sezon. M-am mulțumi dacă am fi ca la nivelul anului trecut” a spus Ion Georgescu.

 

Sursa csdacia-mioveni.ro

14 Aug. 2009, 16:03 Seria 2
Pe aceeași temă