De la „Dorim să promovăm” la „Cât mai multe puncte în play-off”. UTA s-a speriat după declarațiile cu greutate ale directorului general

Marius ANGHEL 08 Apr. 2016, 13:30 Seria 2

Conducerea clubului UTA Bătrâna Doamnă s-a speriat, probabil, puțin de greutatea declarațiilor date de directorul general Codru Grădinariu în cadrul unei conferințe de presă susținute la mijlocul acestei săptămâni și a revenit cu o precizare, menită să clarifice lucrurile.

Miercuri, directorul general al „Bătrânei Doamne” puncta următoarele: „Dorim să promovăm, acesta e semnalul pe care dorim să-l dăm tuturor. Avem zece finale în față. Prima este chiar sâmbătă cu FC Brașov, suntem pregătiți și nerăbdători să o jucăm”. Până atunci știam că obiectivul declarat al UTA-ei este calificarea în play-off, dar afirmația făcută cu subiect și predicat de Grădinariu se referă, în opinia noastră, la un nou obiectiv. Mai ales că pentru îndeplinirea acestuia s-a pomenit și de mărirea primelor obișnuite de joc și introducerea unei prime de promovare.

În fine, pe site-ul oficial al clubului s-a revenit joi cu o precizare ce mai taie din elanul afișat miercuri. „UTA nu a schimbat obiectivul. Nu mai discutăm de obiectiv, pentru că a fost îndeplinit cu brio. În continuare, dorim să profităm cu toții de acest moment și să acumulăm cât mai multe puncte în play-off, pentru a face un pas în față”, spune comunicatul.

Acum, fiecare privitor de pe margine judecă după buna lui înțelegere cele două puncte de vedere sau unghiuri de a privi lucrurile. Noi îl împărtășim pe cel al directorului general care nu credem că și-ar mai fi bătut gura degeaba anunțând prime speciale pentru… „cât mai multe puncte și pași în față”.

Ideea că nu e niciun capăt de țară dacă nu se promovează am înțeles-o încă din start. Dar, până la urmă, nimic nu e un capăt de țară. Mai ales în lumea fotbalului. Nici dacă Barcelona ar pierde titlu în Spania pe final de campionat sau dacă Dortmund ar întrece-o la fotofinish pe autoritara Bayern Munchen…

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 08 Apr. 2016, 13:30 Seria 2
Pe aceeași temă