„De când a plecat fostul antrenor s-a rupt echilibrul”

Marius ANGHEL 17 Dec. 2012, 10:36 Seria 2

 Mijlocașul grupării FC Olt Slatina, Viorel Vîlcică, consideră că lipsa rezultatelor ar putea fi pusă pe seama schimbării survenite la nivelul băncii tehnice. Jucătorul de 21 de ani spune că locul ocupat este nemeritat.

Utilizat în câteva partide pe postul de mijlocaș la închidere, jucătorul de 21 de ani al grupării FC Olt Slatina, Viorel Vîlcică, spune că nu se aștepta la un parcurs atât de slab. Acesta consideră că schimbarea de la nivelul băncii tehnice și-a pus amprenta asupra evoluției echipei.

„Nu ne așteptam să terminăm pe acest loc, nu cred că asta este valoarea lotului, este nemeritat, se putea mult mai mult. Nu pot să-mi explic, probabil de când a plecat fostul antrenor s-a rupt echilibrul. Sperăm ca în retur să adunăm cât mai multe puncte. Au fost meciuri în care nu am avut nici șansă, de multe ori este nevoie și de asta. Trebuie să trecem peste perioada aceasta dificilă, să ne pregătim bine, iar în retur să obținem rezultate”, a declarat mijlocașul de 21 de ani al celor de la FC Olt Slatina.

„Important pentru mine este să joc”

Mijlocașul grupării slătinene a evoluat în partea doua a turului, în câteva meciuri regăsindu-se în formula de start. Jucătorul de 21 de ani speră să bifeze cât mai multe minute în returul sezonului.

„Am avut câteva jocuri, am fost mulțumit de modul în care mi-am făcut treaba, important pentru mine este să joc cât mai bine, să pot să îmi ajut echipa atunci când sunt trimis în teren. Există un lot bun, nu cred că este prea mult dacă spun că am putea termina în primele șase echipe, nu este diferența mare, important este să jucăm cum trebuie”, a mai spus mijlocașul Viorel Vîlcică.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 17 Dec. 2012, 10:36 Seria 2
Pe aceeași temă