Daniel Stanciu pleacă dacă autoritățile locale nu o vor salva pe Poli

19 Dec. 2011, 10:15 Seria 2
Daniel Stanciu pleacă** dacă autoritățile locale nu o vor salva pe Poli

Daniel Stanciu spune că, pentru moment, nu se gândește la Steaua. Team managerul mai are contract până în vară cu Poli, dar ar putea pleca de luna viitoare, dacă autoritățile locale și județene nu vor salva clubul.

„Nu vreau să fiu privit ca un scut la Steaua. Dacă vreodată o să fac pasul către alt club, o voi face dacă mă vor dori pentru ce am făcut la Timișoara”, a declarat Stanciu.

În cei doi ani de când lucrează la Timișoara, acesta s-a folosit de relațiile sale, dobândite în timpul în care a fost impresar și a adus la Poli mai mulți jucători aproape gratis: Cociș, Kozak, Burcă, Tameș, Nikolic, Ricketts, Lepmets, Zăgrean, Ignjatjevic, Zicu sau Gorobsov . Cu mici excepții, aceștia s-au impus ca oameni de bază, iar unii au adus sau vor aduce bani în contul clubului alb-violet (ȚSKA a dat 500.000 euro pe Zicu, iar Steaua va trebui să achite 800.000 pe Nikolic).

Dacă va semna cu Steaua, Stanciu va fi instalat pe postul ocupat până nu demult de Mihai Stoica, cel pe care l-a „înțepat” de mai multe ori în presă, principalul argument fiind acela că MM a beneficiat de bani mult mai mulți pentru transferuri, dar Poli s-a clasat pe un loc mai bun ca Steaua în Liga I.

„Ă‚sta e marele meu avantaj. La Poli mi-am impus să aduc jucători pe bani puțini și să fac performanță. Am luat locul 2 și am demonstrat că s-a lucrat bine în plan sportiv”, Daniel Stanciu, team manager Poli Timișoara.

Articol scris de Radu FAUR

19 Dec. 2011, 10:15 Seria 2
Pe aceeași temă