Daniel Stanciu a revenit la Timișoara. ACS Poli l-a prezentat ca „noul director sportiv”

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 25 May. 2015, 15:51 Seria 2
Daniel Stanciu a revenit la Timișoara.** ACS Poli l-a prezentat ca

ACS Poli a găsit omul care să-l înlocuiască pe Ion Timofte. Clubul timișorean promovat în Liga 1 l-a confirmat azi pe Daniel Stanciu în funcția de director sportiv. Pentru fostul manager sportiv al lui Dinamo va fi o revenire anticipată în Banat după ce a mai activat la vechiul club alb-violet condus de Marian Iancu.

Favorit între numele avansate ca cele mai probabile pentru înlocuirea lui „Tim”, precum Cristian Bobar sau Ovidiu Burcă, Stanciu a ales ACS Poli după ce mai declarase că „va reveni la un moment dat la Timișoara”. „Începând de astăzi, 25 mai, Daniel Stanciu este noul director sportiv al ACS Poli Timișoara. Îi urăm bun (re) venit în fotbalul timișorean!”, se arată pe pagina oficială a formației de pe „Dan Păltinișanu”.

ACS Poli va avea obiectiv în sezonul următor atingerea play-off-ului Ligii 1, după care ar putea lupta pentru un loc de cupe europene.

Sosirea lui Daniel Stanciu vine după ce aseară ASA Târgu Mureș, unde revenise recent ca și consilier, a pierdut locul 1 în Liga 1 cu o etapă înainte de final după un 1-3 pe terenul Astrei. În aceste condiții la Timișoara ar putea ajunge și alte „foste glorii” din vară, nume precum Goga, Axente sau Zicu.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9)
Foto: acspoli.ro

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 25 May. 2015, 15:51 Seria 2
Pe aceeași temă