Daniel Ghiță s-a operat de ruptură de menisc

Marius ANGHEL 17 Oct. 2013, 14:40 Seria 2
Daniel Ghiță** s-a operat de ruptură de menisc

 Fundașul dreapta al celor de la FC Olt Slatina, Daniel Ghiță, a fost supus intervenției chirurgicale de ruptură de menisc. Fotbalistul sosit în vară s-a accidentat într-un meci amical susținut în compania juniorilor clubului.

După ce în urmă cu două sezoane a suferit o accidentare serioasă, fundașul lateral sosit de la FC Argeș, Daniel Ghiță, se confruntă din nou cu probleme medicale. Fotbalistul de 30 de ani s-a accidentat într-un amical, fiind diagnosticat cu ruptură de menisc. Ghiță s-a operat, săptămâna trecută, la Spitalul Militar din București.

„M-am operat la domnul doctor Codorean, mă simt bine, am început recuperarea. Peste două săptămâni pot începe alergările ușoare, iar într-o lună sper să intru la antrenament cu băieții. Deocamdată programul de recuperare îl urmez la Pitești, cu doctorul Becheru, tot cu dânsul am făcut și după operația de ligamente. Când voi începe antrenamentele, voi lucra cu Zoli Erdei. Sunt momente grele, dar trag tare să revin cât mai repede”, a declarat fundașul dreapta al celor de la FC Olt Slatina, Daniel Ghiță.

„Ne-am dominat adversarul în toate meciurile de acasă”

Fotbalist cu experiență la nivelul primelor eșaloane, Daniel Ghiță este încrezător înaintea meciului cu Olimpia Satu Mare. Fundașul lateral crede că echipa va reuși să își treacă în cont cele trei puncte puse în joc cu nou-promovata, situată pe locul cinci în clasamentul seriei.

„Ne-am dominat adversarul în toate meciurile de acasă, inclusiv cu Gloria Bistrița, când am pierdut, deși meritam cel puțin egal. Eu zic că avem prima șansă în meciul cu Satu Mare, cu concentrare și determinare sunt sigur că băieții vor câștiga”, a mai spus jucătorul defensiv al celor de la FC Olt Slatina.

Fundașul dreapta nu a bifat niciun minut în tricoul grupării slătinene. Dacă în primele meciuri, acesta nu a prins lotul de 18, înaintea meciului cu Metalul Reșița s-a accidentat.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 17 Oct. 2013, 14:40 Seria 2
Pe aceeași temă