Daniel Bona: „Cred că am reușit să-i remontez pe jucători după problemele din meciul cu Olimpia”. Unirea are trei absențe importante pentru meciul cu CSM

Cristian Voicu 02 Oct. 2015, 14:41 Seria 2
Daniel Bona:
  •  Liviu Nicolaie, Coman și Vlăsceanu sînt accidentați și nu vor putea juca în meciul cu CSM Rîmnicu Vâlcea
     

Egalul cu Olimpia Satu Mare din etapa trecută, scor 2-2, a agitat, din nou, apele la Unirea Tărlungeni. Oficialii echipei brașovene au ținut să discute despre arbitrajele catastrofale din debutul acestui sezon cu șefii FRF, după care au luat măsuri drastice: Marius Pastor a fost pus pe liber, iar Chirciu și Petra s-au ales cu contractele diminuate. Mai mult, mijlocașul Sorin Marin a avut parte de două accidente rutiere teribile în decurs de doar 48 de ore, astfel că șefii Unirii au chemat preotul la stadion pentru a dezlega blestemele care s-au abătut asupra echipei. Pentru meciul de sîmbătă de la Vîâcea, Dan Bona se confruntă cu mari probleme de lot. „Din păcate, accidentarea lui Liviu Nicolaie este mai gravă decât se credea, astfel că va sta o lungă perioadă departe de gazon. După meciul cu Olimpia alți doi jucători au probleme medicale, este vorba de Coman și Vlăsceanu, care nu vor putea juca la Vâlcea. Sper să-l pot recupera pe Forika, un jucător care ne-a lipsit foarte mult. Asta este, nu avem ce face, trebuie să jucăm. Cred că am reușit să-i remontez pe jucători după problemele din meciul cu Olimpia. Ne așteaptă trei meciuri foarte grele în decurs de o săptămână, cu Vâlcea, FC Brașov și Baia Mare din care trebuie să obținem puncte pentru a ieși din subsolul clasamentului”, a declarat Bona.

La Comisie sau la meci?

Altfel, Comisia de Disciplină a FRF a amânat decizia în cazul meciului Unirea – Olimpia Satu Mare, în care directorul sportiv Claudiu Cazan a fost eliminat pentru proteste, iar arbitrul a notat în raport că antrenorul Dan Bona a protestat vehement și a adus injurii brigăzii de arbitri. Surprinzător, noul termen acordat de Comisie pentru citarea oficialilor Unirii este miercuri, 7 octombrie, dată la care Unirea Tărlungeni va juca, pe teren propriu, cu FC Brașov!

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Cristian Voicu 02 Oct. 2015, 14:41 Seria 2
Pe aceeași temă