Daniel Bona, 46! Antrenorul și-a pus dorință de ceas aniversar: „Să nu dispară Unirea, iar noi să nu rămânem fără serviciu”

Marius ANGHEL 02 Jun. 2015, 18:18 Seria 2
Daniel Bona, 46!** Antrenorul și-a pus dorință de ceas aniversar:

Tehnicianul Unirii Tărlungeni, Daniel Bona (foto), a împlinit, luni, pe 1 iunie, 46 de ani! În urmă cu doi ani, Szabo, Bona și Balint erau antrenorii momentului în fotbalul brașovean. FC Brașov termina campionatul pe un onorant loc 7 cu Adi Szabo la timonă, Corona obținea, în premieră, promovarea în primul eșalon cu Dan Bona pe banca tehnică, iar Unirea Tărlungeni cu Laszlo Balint antrenor ajungea în Liga 2.

După ce proiectul Corona în prima ligă s-a dovedit un fiasco total, Bona a mers în vara trecută la Tărlungeni pentru a antrena în eșalonul secund. „În urmă cu doi ani, fotbalul brașovean emana forță și chiar conta. FC Brașov avea o echipă bună în Liga 1, Corona promova în Liga 1, iar Unirea Tărlungeni ajungea în Liga a 2-a. Acum lucrurile s-au schimbat radical. FC Brașov a retrogradat, Corona s-a desființat, iar Unirea Tărlungeni a traversat cel mai greu retur din istoria clubului. Paradoxal, în ciuda problemelor financiare pe care le știe toată lumea, am reușit să terminăm campionatul cu fruntea sus, pentru că locul 4 este cea mai bună clasare din istoria clubului. Am reușit acest lucru având un grup de jucători incredibil. Să accepți să joci fără să fii plătit atâtea luni spune mult despre caracterul acestor băieți. Pe unde am jucat în acest retur, toată lumea ne întreba cum de rezistați? Iată că am dus campionatul la bun sfârșit. Ce urmează? E greu de spus”, a spus Bona, care ieri și-a serbat ziua de naștere în familie. „Ziua Copilului este și ziua mea. Mă bucur că m-au sunat foarte mulți jucători cu care am lucrat, mulți oameni din lumea fotbalului, dar și o mulțime de prieteni. Îmi doresc ca această echipă să nu dispară, iar noi să nu rămânem fără serviciu”, a încheiat Daniel Bona, cel care are în spate 16 ani de antrenorat.

Sursa: Monitorul Expres
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Marius ANGHEL 02 Jun. 2015, 18:18 Seria 2
Pe aceeași temă