Dan Gavrilescu, spre Cipru

11 Aug. 2009, 15:43 Seria 2
Dan Gavrilescu,** spre Cipru

Prin intermediul unui om de afaceri, Dan Gavrilescu ar putea ajunge la o echipă de primă ligă din Cipru sau la una din Liga a II-a din Polonia.

 

‘‘Aștept să văd încotro o voi lua. O să-mi încerc norocul în alte zări, deoarece nu mai pot evolua aici doar pentru glorie sportivă. Simt că vreau să fac ceva mai mult și sper să găsesc înțelegere la conducerea Silvaniei. De rămas, oricum nu mai rămân la Șimleu. Mi-ar plăcea mult să evoluez în Cipru, unde aș accepta o ofertă chiar și din liga secundă’‘, a declarat Gavrilescu pentru liga2.ro. Atacantul mai are 2 ani de contract cu Silvania.

 

La rândul său, președintele Ioan Gurzău a precizat: ‘‘Noi nu blocăm pe nimeni, însă jucătorul va pleca doar dacă transferul va fi avantajos și pentru club. Dacă în două-trei zile nu își rezolvă situația, nu îi vom mai da acordul de transfer’‘

 

Cotat la 20.000 de euro (plus TVA), Gavrilescu a mai evoluat la Someșul Satu Mare, la Olimpia Satu Mare, dar și în Divizia A, la Gloria Bistrița. Timp de două sezoane (2005 – 2007), el a bifat 7 meciuri pe prima scenă ca titular, și alte 13 ca rezervă sau ca jucător intrat pe parcurs.

 

Președintele Ioan Gurzău speră să acopere golul lăsat de plecarea lui Gavrilescu printr-un transfer pe ultima sută de metri.

 

Articol scris de Ciprian PETRAN

 

11 Aug. 2009, 15:43 Seria 2
Pe aceeași temă