Gata și vacanța Șoimilor Pâncota. Enciu și Gavrilescu, la primul antrenament sub comanda lui Cuedan

Mihai Andries 19 Jan. 2015, 20:43 Pregătiri, amicale
Gata și vacanța Șoimilor Pâncota.** Enciu și Gavrilescu, la primul antrenament sub comanda lui Cuedan

Dan Cuedan și-a reunit dimineață elevii pe arena din cartierul Subcetate. Noile achiziții Enciu și Gavrilescu s-au alăturat efectivului compus din Irimia, Pașcalău, Nica – Maghici, Pantea, Suciu, Lengyel, Lung, Siminic, Vițu, Huțanu, Issa, Dubeștean, Cuedan, Gîlcă, Dan, Bulzan, Mihai, Sălăjan, Burian, ridicând la 22 numărul componenților prezenți la primul antrenament din 2015.

Traore ajunge mâine în Arad, iar Rusu, Polgar și Mitu au fost învoiți. La Băd s-a anunțat că se renunță, dar atacantul e cel puțin pentru moment astăzi alături de cei din Podgorie. „Principalul” Șoimilor și-a dezmorțit echipa, apoi a prezentat mingea pentru o primă miuță.

Marți, miercuri și joi sunt programate câte două antrenamente, vineri unul singuri, iar sâmbătă e timpul pentru primul amical al anului. Alb-negrii merg în județul Bihor pentru o confruntare cu divizionara C din Sînmartin.

Enciu: „N-am vrut să mai plec departe de casă, iar Pîncota e un club serios”

După aventura din urmă cu patru ani la ACU, timișoreanul Marco Enciu va evolua din nou în tricoul unei divizionare secunde arădene

„Am avut o perioadă nu chiar neagră, dar mai slabă din punct de vedere al înțelegerii cu noii oameni de fotbal. Am avut un tur bun la Farul, sunt mulțumit că am fost apreciat de oamenii din Constanța, ca dovadă că membrii galeriei s-au oferit să-mi plătească chiria la apartament. M-a impresionat gestul lor, dar n-am mai vrut să mai plec departe de casă. Tata are niște probleme de sănătate, am vrut să-i fiu mai aproape”, a explicat Enciu, care a fost convins și sub alt aspect să accepte oferta formației din Podgorie.

„Am mai primit 6 oferte din Liga 2, dar faptul că aici nu au fost restanțe salariale a contat în alegerea luată. Am venit la un club serios. Nu se putea să-mi plătesc singur chiria și să mai stau neplătit cu lunile. Dacă îmi fac treaba aici, sunt sigur că voi primi mai multe oferte în vară. Eu m-am dedicat fotbalului, el nu mi-a dat cât am meritat”, a adăugat noul atacant al „șoimilor”, care a mai recunoscut că un rol important în mutarea sa la Pîncota l-a avut concitadinul și prietenul său, Sorin Tarcea.

Gavrilescu: „Să ne clasăm cât mai sus, poate chiar și peste Olimpia”

Unul dintre foștii „senatori de drept” al Olimpiei Satu Mare și-a încheiat conturile cu echipa lui Csik în această iarnă și a primit destule oferte pe adresa sa. Semnătura și-a pus-o, însă, pe un contract cu Șoimii Pîncota și astăzi a demarat pregătirile sub comanda lui Dan Cuedan.

„Știam echipa din Liga 3, aveam mult respect pentru ea. Datorită lor am ajuns în Liga 2 cu Olimpia Satu Mare, știindu-se faptul că Hunedoara a fost stopată la Pîncota. Am profitat de faptul că mi-am reziliat contractul cu Olimpia Satu Mare, iar oferta de la Pîncota a fost cea mai bună. Sper din suflet să nu dezamăgesc. Aș vrea să ne clasăm cât mai sus, dacă se poate și peste Olimpia Satu Mare”, a spus Dan Gavrilescu, care și-a prezentat realizările din cariera sa de fotbalist la nivelul ligilor doi și trei: 14 goluri și…164 de pase decisive.

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 19 Jan. 2015, 20:43 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă