Dâlbea desemnat cel mai bun fotbalist din serie!

23 Dec. 2008, 16:27 Seria 2
Dâlbea** desemnat cel mai bun fotbalist din serie!

"Căpitanul" Unirii a fost desemnat de către un cotidian sportiv regional, pe baza notelor primite din partea comentatorilor radio, drept cel mai bun jucator din seria a 2-a a ligii secunde.

 

"Mă onorează acest titlu neoficial care demonstrează faptul că am muncit bine alături de colegii mei de echipă. De altfel mai am în palmares încă un titlu și anume pe cel de campion de toamnă alături de FC Unirea Alba Iulia. La vară sper să mai iau și cel de-al treilea titlu în acest campionat, de departe cel mai important, și să promovez în Liga 1", a punctat Razvan Dâlbea.

 

În altă ordine de idei, în conformitate cu cele afirmate de președintele executiv al "alb-negrilor", se pare că dosarul de licențiere al ardelenilor are mari șanse de a primi unda verde din partea celor de la comisia de licențiere.

 

"Trebuie să mărim capacitatea tribunei oficiale la 400 de locuri, în rest suntem în grafic cu cele necesare omologării arenei noastre pentru primul eșalon", a punctat Nicu Lupu.

 

Altfel, cantonamentul extern al albaiulienilor va avea loc în stațiunea Belek din Antalya, la hotelul Arcadia Golf&Resorts, și va începe cel mai probabil din data de 2 februarie 2009, în vreme ce din primăvară se intenționează deschiderea unui magazin pentru suporteri, de unde fanii să-și poată procura obiecte cu însemnele echipei favorite.

 

Articol scris de Dan Udrea

23 Dec. 2008, 16:27 Seria 2
Pe aceeași temă