Oprița își atenționează jucătorii după ce s-au chinuit cu FC Bihor: „Trebuie să ne schimbăm atitudinea, dacă dorim să facem ceva”

Marius ANGHEL 01 Mar. 2015, 13:29 Campionat

 Antrenorul Reșiței, Daniel Oprița, era fericit pentru rezultatul final al meciului din etapa a 17-a, 1-0 cu FC Bihor, unul care a dus Metalul la un punct în spatele Timișoarei, dar a arătat că au fost lipsuri în economia partidei cu orădenii. Golul victorie din primul meci oficial din 2015 a fost reușit de Istvan Szabo, în minutul 62.

„A fost un meci greu, mă așteptam să fie așa. Noi toată pregătirea am făcut-o pe teren sintetic și trecerea de pe un teren pe altul contează. A fost o victorie muncită, altădată am jucat bine și nu am reușit să luăm toate punctele. Felicit echipa Bihorului pentru evoluție, ne-au pus probleme, au avut câteva ocazii bune, mai ales pe final, când intervenția lui Zimmermann ne-a salvat. Au jucat în zece oameni, nu am reușit să ne desprindem și am suferit până la final. Nu dau vina pe teren, nu am avut ritm, dar așa este la început. Am jucat mai bine în repriza secundă, dar trebuie să ne schimbăm atitudinea, dacă dorim să facem ceva”, a spus la finalul meciului Oprița.

Referitor la retragerea echipei din Poiana Câmpina, Oprița a fost extrem de precaut: „Toată lumea vorbește de retragerea lor din campionat, dar eu știu că momentan nu s-au prezentat la primul meci. Nu este nimic oficial, din ce știu eu! Momentan, noi avem 26 de puncte în clasament! Mulțumesc publicului că a fost alături de noi și a înțeles situația grea prin care am trecut în această perioadă. Acum lucrurile s-au rezolvat!”.

Cu victoria din această etapă, dar beneficiind și de retragerea Fortunei, Metalul Reșița s-a apropia la un singur punct de liderul Seriei a II-a ACS Poli. Timișorenii au totuși un joc mai puțin disputat, însă până la finalul returului mai sunt cinci etape, iar apoi urmează play-off-ul.

Articol scris de Florin ȘTIUBE
Foto: Marian CĂ‚RĂ‚VAN
 

Marius ANGHEL 01 Mar. 2015, 13:29 Campionat
Pe aceeași temă