Dâlbea are clauză specială în contract și nu poate juca în primul meci oficial: „Nu sunt dezamăgit”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 14 Feb. 2016, 13:28 Seria 2
Dâlbea are clauză specială în contract și nu poate juca în primul meci oficial:**

Răzvan Dâlbea (34 ani), noul mijlocaș al echipei CSM Râmnicu Vâlcea, a marcat primul gol pentru alb-albaștri în amicalul de sâmbătă, de la Curtea de Argeș, cu FC Academica Clinceni, scor 1-0.

„Mai important decât golul meu a fost victoria, în urma unui meci bun făcut de întreaga echipă. A fost un meci de pregătire reușit, împotriva unei echipe bune de Liga a 2-a, Clinceni. Ne apropiem cu pași repezi de meciurile oficiale, așa că trebuie să fim din ce în ce mai concentrați cu fiecare meci care vine”, a spus după joc mijlocașul oltenilor.

Tranferat în această iarnă de la Unirea Tărlungeni, Dâlbea nu va putea fi folosit însă în jocul din prima etapă din acesta an, contra fostei sale formații. Între oficialii celor două cluburi există un acord amiabil, ca Vâlcea să nu poată fi folosit în jocul de la Tărlungeni. „Nu o să fac parte din lotul pentru meciul de la Târlungeni. Nu sunt dezamăgit, dacă așa a fost înțelegerea pentru ca eu să vin la CSM, atunci trebuie respectată” a mai spus Răzvan Dâlbea.

Antrenorul Alexandru Pelici are însă cele mai multe soluții pentru postul pe mijlocaș central, acolo unde este concurența cea mai acerbă din lot.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 14 Feb. 2016, 13:28 Seria 2
Pe aceeași temă