„Dacă o să fim mai uniți, putem face un retur bun”

Marius ANGHEL 06 Dec. 2012, 13:25 Seria 2

Jucătorul sub 21 de ani al celor de la FC Olt Slatina, Cătălin Crăciun, consideră că locul este nemeritat. Atacantul ce a marcat doar două goluri, în această primă parte a sezonului, speră ca returul să le aducă rezultate mai bune.

După un tur de campionat în care rezultatele au lăsat de dorit, jucătorii grupării FC Olt Slatina speră să salveze sezonul în retur. Atacantul Cătălin Crăciun, crede că este nevoie de o mai multă unitate în cadrul echipei. „Vârful” sub 21 de ani a marcat doar două goluri în această primă parte a stagiunii, înscriind în confruntările cu FC Maramureș și Unirea Alba Iulia. Fostul fotbalist al Universității este dezamăgit de randamentul dat.

„Nu a fost un tur reușit, nici pentru mine personal, nici pentru echipă. Am dat două goluri, nu este suficient pentru un atacant. Am terminat pe loc retrogradabil, suntem dezamăgiți, dar eu spun că nu suntem echipă de ultimele locuri, avem jucători cu experiență, puteam mai mult, locul este nemeritat. Cu o pregătire fizică bună în iarnă, dacă o să fim mai uniți, putem face un retur bun”, a declarat atacantul celor de la FC Olt Slatina, Cătălin Crăciun.

„Sperăm să recuperăm diferența, să terminăm pe un loc bun”

FC Olt Slatina a acumulat doar 11 puncte, aflându-se la o lungime distanță de ultima clasată. Atacantul formației slătinene, Cătălin Crăciun, crede că în retur echipa va părăsi zona periculoasă.

„Sper într-un retur mai bun, îmi doresc să dau cât mai multe goluri, să-mi ajut echipa să urcăm în clasament, și bineînțeles să fiu sănătos. Poate fi recuperată diferența față de echipele situate în prima parte a clasamentului, iar asta depinde de noi, de modul în care ne vom pregăti în cantonament, cum vom forma un grup  și dacă vom trata cu seriozitate fiecare meci, pentru că doar așa putem acumula puncte”, a mai spus atacantul celor de la FC Olt Slatina.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 06 Dec. 2012, 13:25 Seria 2
Pe aceeași temă