„Dacă nu vom da totul pentru a ne revanșa, mai bine nu ne mai prezentăm”

09 Nov. 2011, 13:11 Seria 2

Alin Gligor a debutat la UTA și ca mijlocaș la închidere după ce în precedentele cinci partide a evoluat în centrul defensivei, alături de Predrag Pocuca. Arădeanul a făcut un meci bun și în linia mediană, cu excepția fazei în care Luceafărul Oradea a primit penalty, când a pierdut balonul într-o poziție periculoasă pentru echipa sa.

„Suntem cu toții vinovați pentru rezultatul de sâmbătă, dar acum nu mai avem ce face decât să strângem rândurile pentru meciurile ce urmează. Ne așteaptă o partidă grea la Târgoviște, mai ales că ne lipsesc Hidișan, Nădăban și Miron. Dar, dacă ne gândim la aceste absențe și cei care vom intra în teren nu vom da totul pentru a ne revanșa în fața suporterilor și a conducerii și a a respecta culorile UTA-ei, mai bine nu ne mai prezentăm la meci. Avem puterea de a câștiga duminică, dar și celelalte două partide rămase de disputat din acest tur de campionat”, a precizat „Tsunami”.

Deși își anunțase vizita în vestiar, pentru a le comunica eventuale sancțiuni fotbaliștilor, președintele Giovanni Catanzariti nu a purtat încă o discuție lămuritoare cu „alb-roșii”. „Este normal ca președintele, antrenorii și suporterii să fie nemulțumiți. Nemulțumiți și supărați suntem și noi, jucătorii, dar o revoluție nu ne-ar ajuta acum. Trebuie să strângem cu toții rândurile pentru a câștiga meciurile din această toamnă. În pauza de iarnă e timp de concluzii și eventuale decizii radicale”, mai crede Alin Gligor.

Sursa: Sport Arad

09 Nov. 2011, 13:11 Seria 2
Pe aceeași temă