„Dacă avem atitudine și jucăm bine putem câștiga”

02 Sep. 2011, 15:08 Seria 2

După egalul, 0-0, cu Juventus București, UTA Arad are, mâine, șansa de a obține prima victorie pe teren propriu în noul campionat al Ligii a II-a. Pentru a obține toate punctele, „Bătrâna Doamnă” trebuie să treacă de un adversar dificil, CSM Râmnicu Vâlcea fiind încă la cota zero în clasament după un start ratat.

La conferința de presă susținută astăzi, la stadion, înaintea meciului din cea de-a treia etapă, antrenorul arădenilor, Roland Nagy, știa ce trebuie să aibă echipa sa în plus pentru a câștiga. „Vâlcea e o echipă puternică, însă problema nu e adversarul, ci noi suntem. Dacă avem atitudine și jucăm bine putem câștiga. Victoria este importantă pentru a rămâne în grafic și încercăm să legăm cât mai multe victorii.”. Tehnicianul a mai adăugat că are încredere în fotbaliștii săi și că aceștia pot lupta atât în campionat cât și în Cupa României. „Echipa e capabilă să lupte acolo sus. Primul obictiv este promovarea, dar ne dorim și un parcurs cât mai sus în Cupa României”

UTA, a treia favorită la promovare după Smaranda

Alături de Roland Nagy, la conferință a fost prezent și Mădălin Smaranda. Portarul a vorbit pe lângă meciul cu CSM și despre rezultatele din primele două etape, cât și despre favoritele la promovare din Seria a II-a. „Favorită la promovare e Poli Timișoara, care are deja șase puncte, Bistrița, care are echipă de Liga I și apoi urmăm noi. Surpriza negativă este ALRO Slatina, care, deși a anunțat că vrea să promoveze, au pierdut primele două meciuri.”

Față de lotul deplasat la Turda, în etapa trecută, UTA contează din nou pe căpitanul Claudiu Pascariu, care și-a ispășit etapa de suspendare. El îi locul lui Alin Gligor, căruia i s-a recomdant repaus până luni, datorită unei mai vechi accidentări. La portari, lucrurile au rămas neschimbate, deoarece Vlad încă nu a fost legitimat la Federație, așa că Bodea va fi din nou rezerva lui Smaranda. În linia mediană, Purece are din nou mari șanse să evolueze în stânga, fiindcă Nădăban mai stă pe tușă cel puțin o săptămână.

FC UTA Arad – CSM Râmnicu Vâlcea, meci contând pentru etapa a III-a a Ligii a II-a, se va disputa sâmbătă, de la ora 19:00, pe stadionul Francisc Neumann. Digi Sport va transmite partida.

Articol scris de Sergiu Daniel

02 Sep. 2011, 15:08 Seria 2
Pe aceeași temă