ACS Poli a împrumutat un mijlocaș de la Astra și testează un jucător la care a renunțat Florin Bratu. Doi titulari din tur, rămași din lotul din Liga 1, s-au despărțit de timișoreni

ACS Poli a împrumutat un mijlocaș de la Astra și testează un jucător la care a renunțat Florin Bratu.** Doi titulari din tur, rămași din lotul din Liga 1, s-au despărțit de timișoreni

Mutările de trupe continua la ACS Poli. Luni, clubul timișorean a anunțat transferul lui Victor Stînă, dar și despărțirile de Cristian Melinte și Mădălin Smaranda. De asemenea, la antrenamente a sosit Alexandru Roșca, pentru a fi analizat de Valeriu Răchită.

Victor Stîna împlinește în primăvară 21 de ani și mai e eligibil sezonul acesta. Fotbalistul este mijlocaș ofensiv și vine din Republica Moldova, de la Zimbru Chișinău. Toamna trecută a semnat cu Astra, care îl împrumută acum pentru a doua parte a sezonului la Timișoara.

De la Astra, ACS Poli i-a împrumutat și pe portarul Cristian Nedelcovici și mijlocașul Sebastian Culda, însă Răchita a renunțat la cei doi jucători la puțin timp după ce i-a avut la antrenamente.

Tot U21 până în iunie e și Alexandru Roșca. Mijlocaș stânga, format la FC Ardealul, Roșca a mai trecut pe la Daco Getica, Dunărea Călărași și Aerostar Bacău. De luni, se pregătește cu ACS Poli și rămâne de văzut dacă va fi luat în cantonament. În prima parte a sezonului a fost utilizat la echipa din Bacău în doar patru jocuri, astfel că în această iarnă s-a aflat printre jucătorii puși pe liber de antrenorul Florin Bratu.

Luni, clubul alb-violet a anunțat despărțirile de Cristian Melinte și Mădălina Smaranda, care din informațiile noastre, au șanse să ajungă la UTA. Cei doi fuseseră scoși din lot, la fel ca Denis Haruț, pentru că au refuzat să își reducă salariile.

„Totodată, s-au reziliat, de comun acord, angajamentele cu jucătorii Mădălin Smaranda și Cristian Melinte. Le mulțumim pentru tot ce au făcut în #albviolet și le urăm mult succes în carieră!”, este anunțul celor de la ACS Poli.

Miercuri, echipa antrenată de Valeriu Răchita va juca un amical cu Millenium Giarmata. Vineri, ACS Poli pleacă în Antalya.

Articol scris de Anda DELIU

Pe aceeași temă