Curtuiuș nu-și desconsideră ultimul adversar din retur. „Îmi amintesc cât de greu ne-a fost în partida tur”

Marius ANGHEL 31 Mar. 2016, 11:20 Seria 2
Curtuiuș nu-și desconsideră ultimul adversar din retur.**

UTA Bătrâna Doamnă va disputa, sâmbătă, de la ora 11:00, ultimul joc din returul sezonului regulat, când la Arad va sosi Unirea Tărlungeni, o echipă care pare a fi condamnată la retrogradare. Golgheterul arădenilor în acest sezon cu 10 reușite, Marius Curtuiuș, avertizează că partida nu va fi deloc ușoară.

„Eu cred că vom avea un meci greu, pentru că Tărlungeni e o echipă destul de bună, incomodă. Adversarul nostru a făcut jocuri bune cu Mediaș și Brașov. Eu îmi amintesc cât de greu ne-a fost în partida tur. E o echipă care știe să se apere, dar eu sper că vom învinge și prin punctele obținute, ne vom clasa cât mai bine în play-off”, a spus Curtuiuș, citat de Sport Arad.

Curtuiuș nu ține cu tot dinadinsul să rămână golghetrul echipei, pentru el e important ca echipa să câștige. „Eu mi-am propus să-mi aduc contribuția la rezultatele pozitive ale echipei. Am marcat goluri, e foarte bine, doar sunt atacant. Nu mi-am dorit să fiu golgheter. M-am gândit în primul rând la rezultatele noastre, să obținem maxim. Nu e important cine marchează, esențial e ca noi să câștigăm”, a mai spus cel de-al cincilea marcator din clasamentul golgheterilor Seriei a II-a.

În partida tur, UTA și Unirea au remizat 2-2, asta după ce brașovenii au avut 2-0 după „dubla” lui Minciună (39 – pen. și 56), în timp ce arădenii au revenit în ultimele minute și au egalat prin Adrian Petre (72) și Filaret (90+1).

Înaintea desfășurării ultimei etape a returului din Liga 2, UTA Bătrâna Doamnă se află pe locul 3 în Seria a II-a, cu 48 de puncte, la patru în spatele liderului Gaz Metan Mediaș. Unirea Tărlungeni e pe locul 11 cu 24 de puncte. Cele două echipe vor continua apoi în play-off, respectiv play-out.

Foto: Ciprian PETCUȚ

Marius ANGHEL 31 Mar. 2016, 11:20 Seria 2
Pe aceeași temă