Curtuiuș, golgheterul numărul 1 al UTA-ei. „Am simțul de a profita de punctele vulnerabile din apărările adverse”

Marius ANGHEL 03 May. 2016, 12:22 Seria 2
Curtuiuș, golgheterul numărul 1 al UTA-ei.**

Teoretic, atacanții de careu, numele 9 în fiecare echipă, sunt fotbaliști puternici, cu talie. UTA îl are pe acest post pe Marius Curtuiuș, un „vârf” de 1,80 metri, care – însă – e complet.

După partida din Dealul Florilor, bistrițeanul a ajuns la al 14-lea gol stagional, al 6-lea al primăverii, între care trei după lovituri cu capul. „Chiar dacă nu sunt prea înalt, sau oricum nu la nivelul fundașilor centrali adverși, compensez prin plasament. Am simțul acesta de a profita de punctele vulnerabile din apărările adverse, dar – binînețeles – contează mult și pasele venite de la colegii mei. Ne simțim, lucrăm mult la antrenamente, iar rezultatele se văd”, spune utistul.

Referindu-se la desfășurarea partidei cu băimărenii, „vârful” UTA-ei a subiliniat: „Meciul a fost foarte greu. Totuși, după aspectul jocului, pot să zic că putem fi mulțumiți cu 2-2. Era 2-1 pentru ei și au avut mult timp om în plus, am reușit să revenim. Am dat dovadă, a câta oară, de caracter. Echipa asta muncește și luptă până la capăt în orice meci, nu se predă niciodată”.

Șeptarul „Bătrânei Doamne” crede că de acum se poate privi și spre prima poziție. „Punctul de la Baia Mare va conta în clasament. Deja contează, fiindcă ne-am apropiat de Mediaș. E încă un punct din deplasare, în continuare suntem neînvinși, e un aspect pozitiv. Eu zic că suntem avantajați puțin și de program, în sensul că mai avem trei meciuri din cinci acasă, unde nu am prea pierdut puncte. De asemenea, mai cred că Mediașul și Chindia vor avea viață grea cu Mioveni sau Baia Mare, formații care joacă de acum fără presiune și care au calitate. Până una alta, însă, trebuie să ne gândim doar la partida de sâmbătă, returul cu băimărenii, pe care sperăm să-I batem în sfârșit în acest sezon”, a încheiat Marius Curtuiuș.

CITEȘTE și: Chindriș a spart gheața din penalty: „Am dat exact unde am vrut, e important că am rămas singura echipă neînvinsă în play-off”

Filaret are entorsă la gleznă și e out aproape o lună de zile

Sursa: Sport Arad
Foto: UTA Media Design

Marius ANGHEL 03 May. 2016, 12:22 Seria 2
Pe aceeași temă