„Cunosc bine fotbalul din Slatina. Lotul este bunicel, ne-ar mai trebui 2-3 jucători pe posturile deficitare”

Marius ANGHEL 27 Dec. 2012, 15:54 Seria 2

 Instalat în funcția de președinte la FC Olt Slatina, Gheorghiță Geolgău a fost prezent în ultima perioadă la meciurile divizionarei secunde.

Fostul fotbalist al Universității Craiova spune că a urmărit parcursul echipei, iar locul ocupat nu reflectă valoarea lotului. Geolgău consideră că gruparea slătineană poate încheia sezonul pe un loc la jumătatea clasamentului, chiar dacă la finalul stagiunii de toamnă FC Olt Slatina se află în subsol.

„Ne-am înțeles, am semnat contractul. Cunosc bine fotbalul din Slatina, am avut o perioadă în care am văzut toate meciurile, știu situația din cadrul clubului. Din discuțiile pe care le-am avut cu conducerea administrativă, obiectivul este să terminăm în primele 5-6 locuri. Lotul este bunicel, ne-ar mai trebui 2-3 jucători pe posturile deficitare, dar mai multe despre situația legată de transferuri vom ști după Sărbători. Din punctul meu de vedere, echipa putea încheia turul mult mai sus, acum important este returul”, a declarat președintele celor de la FC Olt Slatina, Gheorghiță Geolgău.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 27 Dec. 2012, 15:54 Seria 2
Pe aceeași temă