Cu tinerii la asalt!

01 Aug. 2009, 16:57 Seria 2
Cu tinerii la asalt!

Fortuna a intrat pe ultima sută de metri în vederea debutului în Liga a II-a. Clubul de la sat nu are mari surprize în lotul format din tineri de perspectivă și doar câțiva jucători cu experiența ligii secunde.
 

 

Cel mai „bătrân” jucător achiziționat în această vară, atacantul Andrei Suciu are 24 de ani, iar după renunțarea la serviciile lui Vali Miculescu (33 ani), media de vârstă a nou promovatei a scăzut la numai 21 de ani. Pe lângă faptul că reprezintă cea mai mică localitate prezentă în divizia secundă, Fortuna va avea și una dintre cele mai tinere echipe din istoria competiției.

Experimentații Brazovan, Purda și Ionilă, tustrei câte 27 de ani, sunt cei mai vârstnici componenți ai lotului de 25 de jucători aflat sub pregătirea antrenorului Remus Steop.
 

 

4-0 după pauză
 

 

Fortuna a învins azi divizionara terță Progresul Gătaia, cu patru goluri toate marcate după pauză. Ba mai mult, echipa gazdă antrenată de Emerich Vascko a ratat și un penalty în prima repriză. Ușor accidentați Situwe și Mitric au fost menajați, în timp ce Cătălin Dănăilă va fi împrumutat pe un an de zile la altă formație.
 

 

Fortuna (prima repriză): Smaranda – Miheț, Ionilă, Uzun, Purda – Lungu, Brazovan, R. Trandu, Mohamed – Dârvaru, B. Steop
              

               (repriza a doua): Coca – Hecsko, Uzun, Bumba, Roman – Rosenblum, Suru, Mânecan, Gherman – Suciu, G. Voicu
 

Au marcat: Dârvaru, Gherman și Suciu (2).
 

 

Amicale tot în județ
 

 

Poate un minus în pregătire pentru covăceni a fost lipsa adversarilor tari. Cum în zonă echipele de tradiție puternice sunt pe cale de dispariție, singurul adversar notabil din amicale a fost Mureșul Deva, echipă întâlnită într-o dublă „tur-retur” (scoruri 0-2 și 2-0). Fortuna urmează să întâlnească miercuri un nou adversar din județ și din Liga a III-a, AC Recaș, apoi sâmbăta viitoare vor juca cu Milenium Giarmata din Liga a IV-a Timiș.
 

 

Articol scris de Cornel BIHOLARI
 

01 Aug. 2009, 16:57 Seria 2
Pe aceeași temă