„Cu FC Argeș va fi cel mai greu până acum, trebuie să câștigăm și noi acasă”

20 Oct. 2011, 12:14 Seria 2

Marcator al golului ce a adus victoria aluminiștilor în partida de la Deva, mijlocașul dreapta Sergiu Popescu își dorește ca formația slătineană să obțină, sâmbătă, primul succes în fața propriilor suporteri din acest sezon.

Jucător de bază în angrenajul celor de la Alro, Popescu consideră că reușita sa din întâlnirea cu Mureșul este importantă pentru faptul că a adus grupării de pe Olt cele trei puncte. Fotbalistul echipei slătinene spune însă că elevii lui Mogoșanu trebuie să se impună și în viitoarea etapă de campionat, pentru a putea ieși din subsolul ierarhiei seriei.

„Aveam mare nevoie de puncte, stăteam cam rău în clasament. Este o victorie, dar trebuie să legăm încă una, măcar una, sperăm… Golul pe care l-am înscris este important pentru că am luat trei puncte, nu pentru altceva. Așa, putea să înscrie oricine. E bine că am înscris eu și am câștigat. Ne-am mai revenit din punct de vedere al moralului, dar trebuie să câștigăm neapărat sâmbătă și o să ne revenim așa cum trebuie”, a punctat Sergiu Popescu.

„Anul trecut băteam tot acasă, acum nu mai batem pe nimeni”

Pentru mijlocașul aluminiștilor, jocul cu FC Argeș se anunță unul dificil, însă un nou pas greșit pe teren propriu nu mai este acceptat, victoria în fața formației piteștene fiind obligatorie.

„Cred că meciul cu FC Argeș va fi cel mai greu de până acum, dar sperăm să ne impunem. Trebuie să câștigăm și noi acasă. Anul trecut băteam tot, acum nu mai batem pe nimeni. La finalul turului cred că o să fim în primele opt sau cel puțin așa sper. Dacă vom câștiga sâmbătă, vom fi acolo. Deocamdată nu ne mai gândim la primul loc, vrem să ne revenim, să terminăm cât mai sus turul și vom vedea în retur dacă putem să ajungem în față sau nu”, a mai spus Sergiu Popescu.

Sursa: Gazeta Nouă

20 Oct. 2011, 12:14 Seria 2
Pe aceeași temă