Prima despărțire la Dunărea. Căpitanul călărășenilor își pune ghetele în cui

Conducerea clubului Dunărea Călărași are multă treabă în această pauză competițională. Cum contractele a zece jucători s-au încheiat la finalul acestui sezon, iar împrumuturile altora cinci au expirat, șefii echipei ce a încheiat campionatul Ligii 2 pe locul 2 trebuie să alcătuiască lotul pe care antrenorul Adrian Mihalcea se va baza începând cu reunirea stabilită pe 20 iunie.

În aceste zile se poartă negocieri de prelungire a contractelor cu jucătorii care sunt doriți și în noul sezon. Mihalcea va trebui să-și refacă lotul, unul în care nu se va mai regăsi și mijlocașul Sergiu Popescu (32 ani). După trei sezoane petrecute în tricoul grupării de pe Borcea, jucătorul a luat decizia de a-și agăța ghetele în cui, anunță Sport călărășean. Căpitan atunci când Bogdan Panait a fost accidentat, Sergiu Popescu nu va mai continua la Dunărea, echipă pentru care în ultimul sezon a evoluat în 34 de partide, perioadă în care a înscris și un gol. La baza acestei hotărâri a stat dorința mijlocașului de a se muta în Spania, acolo unde soția sa este stabilită de o lungă perioadă de timp.

Cezar Lungu, Bogdan Panait, Constantin Bumbac, Marian Chițu, Valentin Andrei, Valentin Balint, Mădălin Mureșan, Sergiu Popescu, Saifeddine Alami și Daniel Vădrariu și-au terminat contractele cu echipa călărășeană, în timp ce împrumuturile lui Mihai Popescu, Claudiu Săftescu, Alexandru Stoica, Ionuț Vînă și Gabriel Preoteasa nu mai sunt valabile.

Dintre jucătorii cărora le-au expirat contractele și cărora li s-a propus prelungirea, primul care și-a dat acordul să continue cu Dunărea a fost Bogdan Panait.

„Noi nu vrem să renunțăm la niciunul dintre ei. Sunt jucători talentați care au contribuit la obținerea acestei performanțe deosebite și anume calificarea în play-off și participarea la primul baraj de promovare în Liga I. Sper să ne vedem la negocieri și să continuăm împreună și în viitorul sezon”, a spus președintele Dunării, Constantin Ștefan.

 

Pe aceeași temă