„Cu ALRO nu avem voie să ratăm cele trei puncte”

14 Sep. 2011, 16:00 Seria 2

Încetul cu încetul, utiștii se conectează la miza partidei cu ALRO Slatina, ce va deschide etapa a 5-a a Ligii a II-a (seria de Vest). Cum meciul cu oltenii va avea loc vineri seara, antrenorii au și gândit un program puțin schimbat față de săptămânile trecute, în sensul că doar fotbaliștii care au evoluat mai puțin în primele confruntări oficiale ale sezonului au fost angrenați în amicalul cu Banatul Sânnicolaul Mic.

„Am avut la antrenamentul de seară 13 dintre jucătorii pe care nu mai trebuie să-i vedem la lucru în amicale, asta după ce marți dimineață am făcut o ședință de pregătire cu caracter fizic. Ne apropiem cu pași repezi de meciul cu ALRO, în care nu avem voie să ratăm cele trei puncte. Echipa trebuie să confirme și acasă, suporterii noștri merită un succes”, a precizat Dan Stupar.

„Secundul” arădenilor a mai mărturisit că la antrenamente a revenit și Cornel Nădăban, care e mai bine după sesiunile de fizioterapie efectuate la Spitalul Clinic Municipal. „Deocamdată face alergări fără să forțeze, spunând că se oprește în momentul în care va simți dureri în zona abdomenului. A vrut să se bage și la miuța de marți, dar Roli nu l-a lăsat, fiindu-i teamă că riscă o recidivă”, a mai spus Stupar despre Nădăban, care nu va fi refăcut pentru meciul de vineri cu ALRO Slatina.

În fine, sub comanda lui Dan Țapoș a ajuns și Remo Amadio, portarul italian împrumutat de la CFR Cluj, care luni a absentat – oarecum nemotivat – de la antrenamentul noii sale formații. Totodată, marți seara, în amicalul câștigat la scor cu Banatul Sânnicolaul Mic, au evoluat pentru „textiliști” și doi atacanți italieni, însă viitorul lor în Calea Aurel Vliacu e incert.

Sursa: Sport Arad

Foto: Sergiu DANIEL

14 Sep. 2011, 16:00 Seria 2
Pe aceeași temă