CSM și-a premiat cel mai fanatic suporter. Prin ce trece vâlceanul săptămână de săptămână pentru a ajunge la meciurile echipei din Zăvoi

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 26 Oct. 2015, 15:16 Seria 2
CSM și-a premiat cel mai fanatic suporter.** Prin ce trece vâlceanul săptămână de săptămână pentru a ajunge la meciurile echipei din Zăvoi

Conducerea CSM Râmnicu Vâlcea a făcut un gest frumos înaintea partidei de sâmbătă dimineață cu Olimpia Satu Mare (scor 2-0), din etapa a 10-a a Ligii 2, oferind un premiu unui suporter a cărui pasiune pentru fotbal este impresionantă. Virgil Zamfirache (45 ani) din comuna Lungești a fost erou săptămâna trecută pe site-urile de socializare după ce s-a aflat ce eforturi face pentru a viziona fiecare meci al CSM-ului.

Zamfirache străbate vinerea noaptea pe jos circa 17 km pentru a ajunge la cea mai apropiată gară și a lua trenul spre Râmnicu Vâlcea, unde se alătură galeriei CSM-ului la meciurile pe care echipa antrenată de Alexandru Pelici le dispută pe teren propriu, pe stadionul Municipal!

Suporterul a primit un premiu pentru fidelitatea sa constând într-un tricou al echipei CSM Râmnicu Vâlcea cu semnăturile tuturor jucătorilor, dar și un abonament valabil pentru întregul sezon. Mai mult, Virgil Zamfirache a făcut, la startul meciului, o poză cu întreaga echipă. 

Supoterul este consătean cu fundașul CSM-ului, Cătălin Pîrvulescu, fapt care i-a întărit dragostea pentru club.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 26 Oct. 2015, 15:16 Seria 2
Pe aceeași temă