CSM și-a achitat datoriile la Fisc: „Situația financiară s-a îndreptat”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 11 Mar. 2014, 14:00 Seria 2
CSM și-a achitat datoriile la Fisc:**

CSM Râmnicu Vâlcea și-a achitat la finalul săptămânii datoriile la Administrația Județeană a Finanțelor Publice și așteaptă în următoarele zile deblocarea conturilor.

În urma unui control efectuat în toamna trecută, Administrația Județeană a Finanțelor Publice a imputat clubului din Zăvoi suma de 6 miliarde de lei vechi, provenită din neplata impozitelor în urmă cu patru ani, când acționar majoritar era Primăria Râmnicu Vâlcea. „Vineri am achitat la Fisc ultima rată, de 1, 5 miliarde de lei vechi, astfel am plătit toată datoria, de circa 6 miliarde de lei vechi, acum așteptăm deblocarea conturilor. În plus, zilele trecute am mai achitat o sumă de 1,5 miliarde lei vechi la Apavil. Situația financiară s-a îndreptat considerabil, în acest moment mai avem datorii de circa 3 miliarde lei vechi, în special la Apavil și CET. Trebuie să amintim și îmbunătățirile semnificative aduse la Baza sportivă din Zăvoi, făcute în ultima perioadă” a spus managerul general Lucian Munteanu la TV Vâlcea 1.

În această perioadă, jucătorii nu au resimțit problemele prin care a trecut clubul. „Jucătorii au fost și sunt cu toți banii la zi, salarii și prime, ei nu au simțit problemele noastre, am vrut să fie concentrați doar la ce au de făcut pe teren. Vrem să facem performanță și să promovăm, suporterii trebuie să vadă schimbarea în bine produsă după preluarea clubului de către noi și să vină alături de echipă, să o susțină” a mai spus Lucian Munteanu.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 11 Mar. 2014, 14:00 Seria 2
Pe aceeași temă