CSM se laudă că e singura echipă cu salariile la zi. Lucian Munteanu spune care sunt atuurile vâlcenilor înaintea reluării campionatului

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 25 Feb. 2016, 14:47 Seria 2

CSM Râmnicu Vâlcea este, probabil, singurul club din Seria a II-a, unde salariile jucătorilor sunt plătite la zi. Având acest atu important, managerul general al clubului, Lucian Munteanu, speră ca „viperele” din Zăvoi să câștige sâmbătă, la Tărlungeni, un rezultat care ar apropia echipa de play-off.

„Mergem la Tărlungeni încrezători că vom obține un rezultat pozitiv. Sunt bucuros că am reușit să-mi țin promisiunile făcute în vară, față de băieți, iar cu câteva zile înainte de începutul returului, cu toții, angajați, staff, jucători, au drepturile financiare plătite la zi. În fiecare pauză competițională, împreună cu staful tehnic, încercăm să aducem echipei un plus de valoare. Chiar dacă l-am pierdut pe Staicu, golgheterul seriei, și pe Tomozei, unul dintre cei mai buni fundași laterali din Liga a 2-a, avem încredere că jucătorii noi vor suplini golurile lăsate. Atuurile noastre sunt reprezentate de omogenitatea lotului, unitatea grupului, continuitatea băncii tehnice și de liniștea financiară de la echipă”, a spus managerul general al CSM-ului, Lucian Munteanu.

Din lotul vâlcenilor care va pleca vineri la Tărlungeni vor lipsi Dâlbea, care nu are drept de joc împotriva fostei sale echipe, dar și Cucui și Ionescu, care sunt accidentați.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Dan Lixandru

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 25 Feb. 2016, 14:47 Seria 2
Pe aceeași temă