CSM, primul adversar al Șoimilor: „Echipele lui Lincar pasează frumos, dar vom încerca să luăm maxim”

Marius ANGHEL 18 Aug. 2014, 20:55 Seria 2
CSM, primul adversar al Șoimilor:**

Formată pe scheletul fostei divizionare secunde Damila Măciuca, CSM Râmnicu Vâlcea e prima adversară a Șoimilor Pâncota din liga secundă. Anul trecut, cele două echipe din județul Vâlcea făceau schimb de efectiv, iar cei de la CSM au migrat, in corpore, la Metalul Reșița.

„Nici nu mai contează ce s-a întâmplat, e globalizare și noi trebuie să vorbim de ce este acum. Întâlnim o echipă bună, cu posesie extraordinară, a început pregătirile cu gândul la Liga I, le-a continuat cu gândul la Liga II, acest lucru spune multe (n.r. Vîlcea a terminat campionatul trecut pe locul al treilea și a contestat dreptul de promovare al celor de la CS Universitatea Craiova. Ulterior, lucrurile s-au aplanat). Spun că va fi un meci greu, din care vom încerca să luăm maxim. Din punctul meu de vedere, Vâlcea are antrenor foarte bun, în persoana lui Eric Lincar. Am mai fost adversari, echipele lui pasează foarte frumos”, a comentat antrenorul Șoimilor, Dan Cuedan.

Ce fac Șoimii începând de azi

Trupa alb-negrilor a avut două antrenamente, iar ziua de mâine e dedicată recuperării. Miercuri, o parte din echipa Șoimilor joacă în compania juniorilor lui Leo Pința, apoi lotul se reunește pentru antrenament pe grupe, programat după-amiază. Joi se face concluzionarea vizitelor medicale, apoi are loc un nou antrenament. Vineri, tot o ședință de pregătire, pentru ca sâmbătă să se desfășoare prezentarea lotului, prin intermediul unui meci amical.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 18 Aug. 2014, 20:55 Seria 2
Pe aceeași temă