„CSM, o echipă prea tânără”

Marius ANGHEL 04 Oct. 2012, 00:01 Seria 2

Prezent în tribuna din Zăvoi la jocul cu Voința, fostul tehnician al CSM-ului, Laurențiu Tudor a venit cu norocul la alb-albaștrii, ceea ce i-a cam lipsit pe vremea când antrena echipa.

„Am venit în Zăvoi cu norocul, mă bucur pentru victoria foștilor mei elevi. Mi-au plăcut Vasile și Nkongue, dar să ținem cont că CSM a întâlnit o echipă obosită. Au fost ocazii de ambele părți, Vasile putea decide jocul prima repriză, a avut ocazii mari, a rata una cu mare nonșalanță din 6 metri cu poarta goală. E bine când se termină cu bine, dar adversarul te poate înțepa el când nu marchezi, apoi se ajunge să fie demis antrenorul sau să fie repercusiuni la jucători. Vâlcea se zbate să scape de unele probleme, e o echipă prea tânără pentru a face performanță”.

Laurențiu regretă plecarea de la Vâlcea a unor jucători buni pe care patronul Rufă nu a avut forța financiară să îi păstreze. „Când am venit eu, dacă Cătălin oprea jucătorii cu experiență ca Dandea, Posteucă, Sandu, Ganea și Geantă, atunci Vâlcea se bătea azi la promovare. Se închegase un lot bun și o prietenie deosebită, puteai să joci din grup, se înțelegeau bine și în teren și în afară. Eu pe Cătălin îl consider tot prietenul meu, chiar dacă am avut și destule neînțelegeri”, a spus „Doctorul”.

După cum se știe, Laurențiu Tudor a fost cel care l-a convins pe Cătălin Rufă să investească la Vâlcea, cei doi fiind atunci prieteni apropiați.

Articol scris de Adi Georgescu

Marius ANGHEL 04 Oct. 2012, 00:01 Seria 2
Pe aceeași temă