CSM merge în Valea Domanului cu doi portari minori. Vâlcenii au nevoie de un punct pentru a se salva de la retrogradare

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 02 Jun. 2016, 10:17 Seria 2

CSM Râmnicu Vâlcea se pregătește de deplasarea de la Reșița, acolo unde va juca împotriva Metalului ultimul joc din acest sezon al Ligii 2, fără a reuși să recupereze prea mult din jucătorii accidentați.

Absent etapa trecută, cu Tărlungeniul, după o întindere, mijlocașul Răzvan Dâlbea și-a reluat antrenamentele alături de echipă și va putea face deplasarea în Valea Domanului. În schimb, mijlocașul de bandă Bogdan Geantă (foto jos) continuă să fie indisponibil, acesta având un chist la gleznă, care îl tine pe tușă de două săptămâni. 

Tot indisponibil este și portarul Robert Tufiși (foto principal, în stânga), antrenorul secund care și-a luxat un deget în jocul de sâmbătă, cu Unirea. Cum Dragoș Geantă este în refacere după o ruptură musculară, în timp ce Călin Fildan s-a despărțit de clubul vâlcean, astfel că singurii portari apți sunt juniorii Rareș Teodorescu (16 ani) și Alexandru Marinoiu (15 ani).

Chiar și așa, Metalul nu pare capabilă să pună probleme după ce echipa reșițeană a obținut un singur punct în acest play-out. Acest lucru îl confirmă chiar principalul acționar al clubului din Reșița, Cătălin Rufă.

CSM mai are doi juniori absenți, Ionuț Marian care este în refacere, având maxilarul rupt și Kevin Trabalka, care a fost operat de ligamente, fără a apuca să debuteze.

CSM Râmnicu Vâlcea are nevoie de minim un punct la Reșița pentru a fi scăpată matemtic de emoțiile retrogradării în acest sezon.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Dan Lixandru

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 02 Jun. 2016, 10:17 Seria 2
Pe aceeași temă