CSM – CS U se joacă sâmbătă, de la ora 17:00

Marius ANGHEL 01 Apr. 2014, 16:01 Seria 2
CSM - CS U se joacă sâmbătă,** de la ora 17:00

Derby-ul etapei ce urmează în Seria a II-a, CSM Râmnicu Vâlcea – CS Universitatea Craiova se va disputa sâmbătă, în Zăvoi, de la ora 17:00.

Oficialii clubului vâlcean au decis să mute jocul la ora 17:00, în speranța de a avea cât mai mulți spectatori care să susțină echipa lui Claudiu Niculescu.

„Vrem să avem cât mai mulți spectatori la acest meci. Primăvara, oamenii sunt ocupați și cu alte treburi sâmbăta dimineața și am considerat că la ora 17:00, există șansa ca mulți dintre aceștia să poată veni la acest derby”, a declarat pe siteul clubului președintele clubului vâlcean, Bogdan Medrea.

Deocamdată, nicio televiziune nu s-a arătat interesată de preluarea jocului.

Oficialii clubului vâlcean vor scoate bilete la vânzare începând de joi, la un cort special care va fi amplasat în centrul orașului Râmnicu Vâlcea (la Ceas).

Prețurile biletelor rămân neschimbate, 1 leu pentru pensionari (se prezintă cu cuponul de pensii), 8 lei la Tribuna I, 10 lei la Tribuna II și 20 lei la Tribuna oficială.

Meciul va fi promovat și prin intermediul unei biciclete imense, pe care se va amplasa un panou cu afișul jocului. Din această săptămână se vor putea achiziționa bilete și de la conducătorul bicicletei.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Marius ANGHEL 01 Apr. 2014, 16:01 Seria 2
Pe aceeași temă