Csik: „Cu tot respectul pentru UTA, Olimpia e favorită sâmbătă”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 28 Feb. 2014, 15:42 Actualizat: 28 Feb. 2014, 15:43 Seria 2
Csik:  „Cu tot respectul pentru UTA, Olimpia e favorită sâmbătă”

În afară de nume (și acela retras de către suporterii deținători ai siglei), de „Bătrâna Doamnă” nu a rămas mare lucru. Locul în clasament, dar și harababura de la club cu două zile până la primul meci pe puncte, le dau încredere adversarilor. Sătmărenii, proaspeți promovați din Liga a 3-a, își pun mari speranțe în disputa de sâmbătă, considerând că au prima șansă la victorie.

„Așteptăm cu nerăbdare primul meci oficial al anului, indiferent de numele adversarului. Se întâmplă să jucăm contra UTA-ei, o echipă pe care nu o cunoaștem foarte bine, în sensul că nu știm exact ce jucători vor deplasa sâmbătă, dar în față căreia sunt convins că ne putem impune. Cu tot respectul pentru formația arădeană, Olimpia e favorită în această primă etapă a anului. La Satu Mare a fost liniște, am bifat toate etapele pregătirii de iarnă, suntem pregătiți de reluarea campionatului. De fapt, în cele 8 meciuri rămase de disputat, ne propunem să luăm punctele ce ne permit să ajungem în play-off. Acesta este noul nostru obiectiv”, a explicat Tiberiu Csik.

În condițiile în care a întărit lotul doar cu nu prea versați pentru liga secundă, ca ex. timișoreanul Boștină și foștii dejeni Rus, Lucaci și Faur, antrenorul „galben-albaștrilor” face din omogenitate și disciplină tactică punctele forte ale formației sale. „Ne-a interesat să păstrăm pe loc nucleul ce a dat în general satisfacție în toamna anului trecut și să mai aducem câțiva tineri, dornici de muncă și afirmare. Sunt mulțumit de lot, sper să fim printre cele 6 echipe din play-off. Evoluțiile și rezultatele din amicale ne dau speranțe, cu mențiunea că trebuie să eliminăm greșelile copilărește ce ne-au făcut să piedem meciul cu Bistrița, spre exemplu”, a adăugat fostul fundaș al Stelei.

Acesta a recunoscut că s-a sfătuit puțin cu Cornel Ene privind posibila tactică ce ar putea-o pune în scenă Adrian Falub. Tânărul fundaș central a lucrat cu antrenorul „alb-roșiilor” sezonul trecut în Calea Aurel Vlaicu și ar putea demasca surprizele pregătite ce stafful tehnic al arădenilor. „M-am consultat cu Cornel, dar, până la urmă, dincolo de ce face adversarul, vrem și cred că putem să ne impunem jocul”, a mai punctat Csik, care are tot lotul valid pentru partida de sâmbătă dimineață. În aceste condiții, primul „unsprezece” al sătmărenilor va arăta, cel mai probabil, astfel: Anca – Munteanu, Bălău, Ene, Iuhas – Villand, Schwarckopf – Gavrilescu, Szalkai, Bujor – Boștină.

Sursa: Sport Arad

 

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 28 Feb. 2014, 15:42 Actualizat: 28 Feb. 2014, 15:43 Seria 2
Pe aceeași temă