Csik: „Cu atitudinea de la Craiova sunt convins că vom putea obține toate punctele cu Reșița”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 21 Nov. 2013, 13:41 Actualizat: 21 Nov. 2013, 13:42 Seria 2
Csik:  „Cu atitudinea de la Craiova sunt convins că vom putea obține toate punctele cu Reșița”

Antrenorul Olimpiei, Tibi Csik, a vorbit luni pentru emisiunea „Săptămâna sportivă” de la Nord Vest TV despre situația de la echipă după egalul de la Craiova. Chiar dacă echipa n-a mai câștigat de patru etape, Csik laudă atitudinea jucătorilor săi și e convins că echipa va reuși să-și îndeplinească obiectivul.

„Cu Reșița ne așteaptă un meci greu dar dacă vom avea aceeași atitudine ca la Craiova sunt convins că vom putea obține toate punctele. Metalul e o echipă care a demonstrat că are valoare, a luat puncte cu echipele din zona play-off-ului și are avantajul că jucătorii evoluează împreună de mult timp”, a spus Tibi Csik.

Acesta a amintit că atmosfera e foarte bună la echipă. „Nimeni nu dezarmează, cu toții ne gândim că trebuie să ajungem iar între primele șase locuri. Nu e timp să mai plângem după punctele pierdute cu Motru sau să ne lamentăm că puteam lua un punct la Bistrița. Acum ne concentrăm pe meciurile care urmează iar esențial e să batem Reșița”, a mai spus Csik.

Tehnicianul Olimpiei nu a uitat să le mulțumească suporterilor pentru sprijin și așteaptă ca aceștia să rămână alături de echipă și la aceste ultime partide pe care le mai are de jucat echipa în acest an. „A venit vremea rece, dar eu sper ca să ne menținem media bună de spectatori de acasă. Îi așteptăm în număr mare și sâmbătă alături de noi”, a mai spus antrenorul.

Legat de adversarele din serie, după ce a jucat un tur de campionat, Tibi Csik a rămas impresionat de Craiova lui Mititelu, pe care o vede cea mai organizată echipă. „Îmi place stilul domnului Napoli. Foarte organizați și bine așezați în teren” a recunoscut tehnicianul galben-albaștrilor.

Olimpia va întâlni Metalul Reșița sâmbătă de la ora 11 în cadrul etapei a 13-a a seriei Vest a Ligii a 2-a.

Metalul Reșița nu a jucat etapa trecută, meciul cu ASA Târgu Mureș fiind amânat pentru 27 noiembrie deoarece mureșenii au avut doi jucători convocați la Naționala de tineret.

Sursa: Gazeta de Nord Vest

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 21 Nov. 2013, 13:41 Actualizat: 21 Nov. 2013, 13:42 Seria 2
Pe aceeași temă