Crușoveanu: „Trebuie să muncim mai mult, să fim mai concentrați”

Marius ANGHEL 30 Oct. 2012, 12:51 Seria 2
Crușoveanu:** „Trebuie să muncim mai mult, să fim mai concentrați

Fundașul central al grupării FC Olt Slatina, Cosmin Crușoveanu, nu își poate explica rezultatele slabe înregistrate în ultima perioadă. Jucătorul defensiv crede că o victorie i-ar ajuta să depășească momentele dificile.

FC Olt Slatina rămâne cu victoria de pe teren propriu înregistrată în cel de-al doilea meci din acest sezon, cu FC Maramureș (3-0). Slătinenii nu au mai cunoscut gustul victoriei, înregistrând remize cu Voința Sibiu, FC Bihor, Alba Iulia și CS Mioveni, și înfrângeri cu UTA, ACS Poli Timișoara și Corona Brașov. Fundașul central al grupării FC Olt Slatina, Cosmin Crușoveanu, spune că situația este neplăcută.

„Sunt niște rezultate nefaste, nu ne plac nici nouă, nu știu ce se întâmplă. Trebuie să muncim mai mult la antrenamente, să fim mai concentrați, căutăm motive să vedem ce se întâmplă. Sperăm ca la meciul de sâmbătă să reușim să obținem un rezultat bun, să ieșim din zona în care ne aflăm”, a declarat fundașul central al grupării FC Olt Slatina, Cosmin Crușoveanu.

„Nu am probleme medicale, a fost decizia antrenorului”

Fundașul grupării FC Olt Slatina, Cosmin Crușoveanu, a fost titular în meciul precedent cu Corona Brașov, însă la scorul de 0-0, în minutul 70, acesta a fost înlocuit cu Șerban, de către tehnicianul Corneliu Papură.

„Nu am probleme medicale, nu am cerut să fiu schimbat, a fost decizia antrenorului, care poate m-a simțit mai ezitant”, a spus Crușoveanu.

Slătinenii au încasat golurile în meciul cu Corona Brașov în doar cinci minute, pierzând cu scorul de 0-2, după ce au evoluat mare parte din meci în inferioritate numerică.

„Nicio echipă nu este de neînvins, totul ține de noi”

Gruparea aflată sub comanda lui Corneliu Papură a susținut, vineri, un meci de pregătire în compania unei formații de eșalon inferior, Fortuna Brazi, pierdut cu scorul de 5-2. Fundașul Cosmin Crușoveanu crede că eșecul suferit în partida amicală nu le va afecta moralul, mai ales că urmează un joc dificil pe terenul celor de la Damila.

„Nu știu cât ne-ar putea afecta moralul acest amical, am primit multe goluri în ultimele meciuri, trebuie să punem la punct anumite aspecte, să ne concentrăm mai bine, astfel încât să revenim la acea perioadă în care nu primeam goluri, iar dacă primeam nu atât de multe. Am urmărit meciul dintre Corona Brașov și Damila, în fotbal niciun meci nu seamănă cu celălalt, poate și pe ei i-a depășit miza partidei. Avem o victorie acasă și un egal, trei egaluri în deplasare, e momentul să câștigăm. Nu va fi un meci ușor, însă nicio echipă nu este de neînvins, totul ține de noi, de jocul nostru”, a mai precizat jucătorul defensiv al celor de la FC Olt Slatina.

Sursa: Gazeta Nouă

Marius ANGHEL 30 Oct. 2012, 12:51 Seria 2
Pe aceeași temă